. . .
RTS image
RTS (Remote Technical Support) je usluga koja omogućuje poslovnim i privatnim korisnicima da imaju pristup stručnoj tehničkoj podršci putem interneta.

Ova usluga je iznimno važna za svako poslovanje koje je ovisno o informatičkim tehnologijama, bilo da se podrška pruža unutar same tvrtke ili preko treće strane poput iTS-ovog RTS održavanja.
Današnje poslovanje je gotovo neodvojivo od rada na računalima i drugim elektroničkim uređajima, a upravo zbog toga je održavanje i administracija tehnologije neizostavan dio svakog poslovanja.

Imati održavanje i administratora izvan okvira vaše tvrtke ima mnoge prednosti. Prvo, to vam omogućuje da se fokusirate na svoj posao i brinete se o svom glavnom poslu, dok se ITS brine o tehničkim aspektima vaše tvrtke. To također može smanjiti troškove jer ne morate imati unutarnje stručnjake za IT podršku i održavanje.

Druga velika prednost je što ćete imati stručnjake koji su specijalizirani za IT podršku i održavanje, što znači da ćete dobiti visokokvalitetnu uslugu i brže rješavanje problema. To također znači da ćete imati pristup stručnjacima koji su obučeni za rješavanje složenih problema i imaju iskustvo u radu s različitim vrstama opreme i sustava.

Također, imajući održavanje i administratora izvan okvira vaše tvrtke može pomoći smanjiti rizik od sigurnosnih propusta i štetnih napada. Stručnjaci za IT podršku i održavanje će redovito provjeravati vaše sustave i ažurirati ih s najnovijim sigurnosnim zakrpama i ažuriranjima, što će pomoći smanjiti rizik od sigurnosnih propusta i štetnih napada.

Ukoliko vaša tvrtka koristi informatičku opremu kao bitan alat u svakodnevnom poslovanju, onda je izuzetno važno da se ta oprema održava na zadovoljavajućem nivou. To podrazumijeva redovno održavanje i čišćenje računala, ažuriranje softvera i instalaciju sigurnosnih zakrpa, te održavanje mreže i drugih IT sustava. To može biti vrlo zahtjevno i vremenski iscrpljujuće ako se radi unutar tvrtke, posebno ako se rad s računalima ne odvija svakodnevno.

Također, ako se pojave problemi s računalima ili mrežom, održavanje i administratori izvan okvira tvrtke su dostupni za brzu i efikasnu podršku, što smanjuje prekid rada i omogućuje vam da se fokusirate na važne poslovne zadatke.


RTS je iznimno važna stavka u svakom poslovanju, jer omogućuje da se informatička oprema održava i administrira izvan okvira same tvrtke. To je posebno korisno u slučajevima kada tvrtka nema in-house IT osoblje ili kada je potrebno održavanje opreme na drugim lokacijama.

Uz pomoć RTS-a, tvrtka može kontrolirati i pratiti stanje informatičke opreme i osigurati da sve radi ispravno. To također omogućuje da se rano otkriju i riješe potencijalni problemi, što smanjuje vjerojatnost da će doći do prekida u poslovanju.

Ukratko, RTS je neophodan za svako poslovanje koje ovisi o informatičkoj opremi, jer omogućuje da se ta oprema održava i administrira izvan okvira same tvrtke, što smanjuje troškove, olakšava administraciju i osigurava nesmetano poslovanje.

RTS od iTS-a je prilagođen vašem poslovanju te se okvir rada održavanja dogovara ugovorom na rok od 6, 12 ili 24 mjeseca. U sklopu te ugovorne obveze, iTS preuzima administraciju i održavanje vaše informatičke opreme te pruža potpunu udaljenu podršku vašem poslovanju.


RTS - lite

10/Mjesec
 • tehnička podrška
 • mjesečna održavanja

RTS - pro

20/Mjesec
 • tehnička podrška
 • terenska održavanja
 • mjesečna održavanje

Program udaljene podrške (Remote Technical Support, RTS) pruža pomoć i održavanje elektroničke opreme putem programa za udaljene konekcije AnyDesk.

Ovaj program omogućuje da se povežete sa stručnim timom iTS-a i da se brzo i učinkovito riješe problemi s vašom računalnom opremom bez potrebe da se fizički nalazite u istom prostoru

Preuzmite program s predefiniranom lozinkom za udaljen i neometan pristup po ugovoru održavanja sva spajanja se snimaju za evidencijske svrhe servisne namjene te se spajanje odvija po obavijesti te dogovoru

Paušalna usluga održavanja IT opreme je idealna opcija za sve korisnike koji žele osigurati stabilnost i sigurnost svoje informatičke opreme bez obzira na to jesu li u pitanju pojedinačni računala ili cijela mreža. 

Usluga uključuje tehničku podršku putem telefona i online kanala, terensku podršku u slučaju kada je potrebno osobno interveniranje, redovito održavanje pisača i mrežne infrastrukture, te osiguravanje sigurnog cloud okruženja za pohranu podataka. 

Naš tim stručnjaka pruža terensku podršku za održavanje vaših pisača te se brine o mrežnoj infrastrukturi i sigurnom cloud okruženju. Nabavljamo potrebne potrošne materijale i brinemo se o održavanju svih vrsta računalne opreme.

Osim toga, u cijenu je uključena i nabava potrošnih materijala, održavanje računalne opreme, te unaprjeđenje internog komunikacijskog sustava. 

Kako bi se osigurala dodatna sigurnost, usluga također uključuje automatizirani backup sustav koji će spriječiti gubitak podataka u slučaju nezgode. 

Ukupni cilj ovog programa je osigurati glatko i sigurno funkcioniranje IT opreme u svakodnevnom radu.

150Mjesec

RTS - Enterprise

 • tehnička podrška
 • terenska podrška
 • održavanje pisač-a
 • mrežna infrastruktura
 • sigurno cloud okruženje
 • nabava potrošnih materijala
 • održavanje računalne opreme
 • interni komunikacijski sustav
 • automatiziran backup sustav
 • održavanje mrežne infrastrukture

Udaljena tehnička podrška (RTS) predstavlja servis koji omogućuje brzu i efikasnu podršku putem interneta za sve vrste elektroničke opreme. 


RTS program je dostupan u tri različite ugovorne opcije: 

 • 6 mjeseci
 • 12 mjeseci 
 • 24 mjeseca


Ugovaranje programa sa trajanjem ispod 6 mjeseci nije moguće zbog činjenice da je ovakav servis sklon "hit and run" načinu rada te je potrebno osigurati da se neće dogoditi nikakvo oštećenje u postupku održavanja. 


Za svaki od ovih ugovora dostupan je određeni popust: 

 • 5% za 6 mjeseci
 • 10% za 12 mjeseci
 • 15% za 24 mjeseca


U informatici, pojam "Hit and run" odnosi se na praksu neodgovorne upotrebe servisa ili usluge, gdje se ona koristi samo u trenutnom potrebnom trenutku, a zatim se prekida korištenje bez obzira na ugovorene uvjete ili obveze. 


Ovakav pristup se često koristi kod paušalnog održavanja ili podrške elektroničke opreme, gdje se korisnik obraća za pomoć samo u slučaju problema, a zatim prekida korištenje usluge čim se problem riješi, bez obzira na preostalo trajanje ugovora. 


Ovakvo ponašanje može biti neodgovorno i nepošteno prema provideru usluge, jer on ne dobiva adekvatnu naknadu za svoj rad i trud. Zbog toga, iTS ograničava trajanje ugovora na minimalan ugovor u trajanju od 6 mjeseci, kako bi se osigurali od ovakvog ponašanja.