Drago nam je što ste posjetili našu web stranicu i želimo vam pružiti isključivo vrhunsku uslugu.

Sljedeća kontakt forma je obrazac kojim možete na jednostavan i efikasan način kontaktirati nas u slučaju bilo kakvih pitanja ili nedoumica vezanih za iTS servis ili usluge koje pružamo kao i za bilo koju ponudu koju nude članovi iTSmedia grupe.

Vjerujemo da ćemo biti u mogućnosti pružiti odgovore na sva Vaša pitanja i rješiti sve nedoumice.
Molimo vas da nas kontaktirate putem ovog obrasca ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili sumnji.

Mi smo tu da Vam pomognemo i odgovorimo na sva vaša pitanja.
Hvala što ste izabrali iTS i iTSmedia grupu kao vašeg IT partnera.

Veselimo se suradnji sa vama i radujemo se vašem kontaktu
 

U svrhu da olakšamo kategorizaciju vašeg specijaliziranog upita podijelili smo formu na detaljan oblik upitnika da olakšamo daljnju komunikaciju.

U sljedećem polju nam napišite svoje ime

*

U sljedećem polju nam napišite svoje prezime

*

U slučaju potrebe za povratnim kontaktom putem telefonskog poziva, molimo da nam ostavite svoj broj (neobavezno)

U sljedećem polju nam napišite svoju mail adresu, na istu će sustav automatizmom poslati potvrdu koja vas obavještava da je poruka potvrdno dospjela na našu mail adresu.


Na istu mail adresu, osim ako ne navedete suprotno ćemo poslati odgovor, dok u sljedećem pitanju će biti naveden izbor za odabir preferiranog načina daljnje komunikacije.

*
 
 
 
 
 
 
 

Svoj upit detaljno napišite u sljedećem okviru te vas molimo da upišete predmet poruke kako bismo moli lakše razumjeti temu vašeg upita

*
*

Ukoliko nam trebate poslati dokumente, za potrebe specijaliziranog upita, npr. fotografije kvara ili problema, tada nam pošaljite u sljedećem okviru (ukoliko trebate poslati više datoteka molimo da iste komprimirate u .rar; .zip; .7z...)