Dobrodošli u digitalni svijet gdje svatko ima pristup.

Pristupačnost web stranica ključna je za osiguravanje da svi korisnici, uključujući osobe s invaliditetom, mogu u potpunosti pristupiti i koristiti sadržaj na webu.

 Za web stranice iTS Servisa i iTSmedia Grupe, primjenjuju se sljedeća opća pravila pristupačnosti.


U iTSmedia zajednici, vjerujemo da digitalni svijet treba biti otvoren i dostupan za sve, bez iznimke. 

Naša predanost pristupačnosti temelji se na razumijevanju važnosti osiguravanja da svi korisnici, uključujući osobe s invaliditetom, mogu lako pristupiti, navigirati i koristiti našu web stranicu. 

Ovdje možete saznati više o prilagodbama i značajkama koje implementiramo kako bismo osigurali da je iTSmedia web stranica prilagođena vašim potrebama.


Semantička Struktura

Koristimo semantičke HTML5 elemente za jasnu strukturu sadržaja, omogućavajući lakšu navigaciju i razumijevanje web stranice putem čitača zaslona. 

Elementi poput <header>, <footer>, <nav>, i <main> upotrebljavaju se za bolju interpretaciju i interakciju.


Multimedijalni Sadržaj za Sve

Svaka slika na našoj stranici dolazi s opisnim alt atributima, a za sve video i audio sadržaje pružamo transkripte ili titlove, osiguravajući da svaki korisnik može pratiti i uživati u našem sadržaju.


Forme i Interaktivni Elementi

Svako polje forme jasno je označeno i opisano, čineći proces popunjavanja formi jednostavnim i intuitivnim za sve, uključujući korisnike asistivne tehnologije.


Kontrast i Čitljivost

Osiguravamo visoki kontrast između teksta i pozadine za bolju čitljivost, i koristimo boje na način koji je pristupačan korisnicima s oštećenjem vida, izbjegavajući prenošenje važnih informacija isključivo putem boja.


Navigacija i Linkovi

Naši navigacijski elementi su konzistentni i lako razumljivi, a linkovi su opisno označeni kako biste uvijek znali što očekivati prije klikanja.


Klaviaturna Navigacija

Cijeli naš sadržaj dostupan je putem klavijature, s jasno vidljivim fokusnim stanjima, omogućavajući laku navigaciju bez upotrebe miša.


Responzivni Dizajn

Bez obzira koristite li desktop, tablet ili mobilni telefon, naša web stranica prilagođava se vašem uređaju, pružajući optimalno korisničko iskustvo.


Kontinuirano Poboljšanje

Stalno testiramo našu web stranicu s različitim asistivnim tehnologijama i alatima za validaciju, tražeći načine kako bismo poboljšali i osigurali da naše usluge ostanu na najvišoj razini pristupačnosti.


Za nas, pristupačnost nije samo značajka – to je temeljna vrijednost. 

Želimo čuti vaše povratne informacije kako bismo nastavili poboljšavati i osigurati da iTSmedia ostane pristupačana i uključiv za sve.