Reference image

Iako ne možemo prikazati sve aspekte našeg rada, vjerujemo da Vam ove reference pružaju dovoljno informacija 
da se uvjerite u našu stručnost i kvalitetu rada. 

P.S. 

Svi korisnici iTS web dizajna su automatski prikazani na ovoj listi
Što su reference i zašto su važne?

Reference predstavljaju izjavu ili prikaz zadovoljstva i iskustva korisnika s određenom tvrtkom, proizvodom ili uslugom.
One su važan alat za pregled kvalitete i stručnosti rada tvrtke te pomažu u stvaranju povjerenja između tvrtke i klijenata.
Reference također pomažu u stvaranju vjerodostojnosti tvrtke u poslovnom svijetu, te se smatraju važnim faktorom prilikom odabira partnera za suradnju.

Zašto su naše reference važne za vaše poslovanje?
Kao poslovanje koje se bavi pružanjem različitih usluga, vjerujemo da su naše reference izvrsna smjernica za pregled našeg rada i poslovanja.
Naše reference vam pomažu da se upoznate s našim radom i uslugama te da donesete odluku o tome trebate li nam se obratiti za pomoć u vašem poslovanju.
Međutim, kako bismo zaštitili privatnost naših korisnika, ne možemo objaviti sve aspekte našeg rada.
Ono što možemo objaviti su reference od korisnika koji su pristali i dali privolu za javno prikazivanje svog poslovanja putem naše web stranice. To će vam pružiti uvid u našu stručnost i pouzdanost u pružanju kvalitetnih usluga i rješenja za naše korisnike.

Primjeri naših referenci
Na našoj web stranici možete pronaći nekoliko primjera naših referenci od korisnika koji su pristali na javno prikazivanje svog poslovanja.
Ove reference pokazuju kako smo pomogli svojim klijentima u rješavanju njihovih poslovnih problema te pružili kvalitetna rješenja koja su poboljšala njihovo poslovanje. Jedan od naših klijenata, ustanova Dječji vrtić Žižula , zadovoljna je našim radom u izradi web stranice i njihovo zadovoljstvo vidljivo je u njihovoj referenci koju možete pronaći u sekciji povratnih informacija našoj web stranici.
U referenci se ističe kako smo im omogućili modernu, funkcionalnu i privlačnu web stranicu koja je pridonijela rastu i funkcionalnošću njihovog poslovanja.

Još jedan primjer naše uspješne suradnje je s tvrtkom Kir Taxi koja se bavi taxi uslugom, odnosno uslugom tranzita/prijevoza. Naše poslovanje im je pomoglo u kreiranju efikasnog marketinškog plana koji je rezultirao značajnim porastom njihove prodaje usluga.

Ovi primjeri reference pokazuju kako smo uspješno pomogli svojim klijentima u poboljšanju njihovog poslovanja te kako smo stvorili dugoročne poslovne veze s njima. iTSmedia uvijek teži pružanju kvalitetnih usluga koje će zadovoljiti potrebe i očekivanja naših klijenata.

Zaštita poslovne tajne i privatnosti korisnika
Unutar rada našeg tima postoje mnogi aspekti koji se odnose na poslovnu tajnu i privatnost korisnika.
Stoga, iako se trudimo prikazati što više primjera našeg rada i usluga putem naše web stranice, postoje mnogi slučajevi u kojima to nije moguće.
Održavanje povjerljivosti i zaštita poslovne tajne su uvijek u prvom planu te se u potpunosti pridržavamo svih propisa vezanih uz privatnost korisnika.

Više primjera referenci u radu iTS servisa i web dizajna možete pogledati u nastavku.