Web dizajn image
Profesionalne usluge web dizajna za vaše potrebe i zahtjeve

U današnjem digitalnom svijetu, web stranice su postale neizbježan dio poslovanja. Bez obzira na to je li vaša tvrtka velika ili mala, prisutnost na internetu je ključna za rast i razvoj vašeg poslovanja. ITS Media nudi profesionalne usluge web dizajna koje su prilagođene potrebama i zahtjevima klijenata.

Analiza potreba i ciljeva klijenta
Naš tim stručnjaka za web dizajn provodi temeljitu analizu potreba klijenta i ciljeva koji se žele postići putem web stranice. Koristimo tu informaciju kako bismo izradili plan i prijedlog dizajna koji će odgovarati potrebama klijenta.

Dizajniranje svih vrsta web stranica
Naši stručnjaci za web dizajn mogu dizajnirati sve vrste web stranica, od jednostavnih stranica s nekoliko statičnih stranica do složenih platformi s mnogo dinamičkih elemenata i funkcija. Koristimo najnovije alate za dizajniranje web stranica kako bismo osigurali da su naše web stranice vizualno privlačne, funkcionalne i prilagođene uređajima različitih veličina.

Optimizacija web stranica za tražilice
Uz dizajniranje web stranica, naši stručnjaci mogu osigurati optimizaciju web stranica za tražilice, uključujući on-page i off-page optimizaciju kako bi se poboljšao rang web stranice u tražilicama. Također možemo integrirati analitiku web stranice kako bi se omogućilo praćenje posjeta web stranici i praćenje uspjeha kampanja.

Jednostavno upravljanje i održavanje web stranice
Kada je riječ o izradi web stranica, uzimamo u obzir vašu potrebu za jednostavnim upravljanjem i održavanjem web stranice. Koristimo napredne tehnologije i pristupimo individualno svakom projektu kako bismo osigurali jednostavno i intuitivno sučelje koje će vam omogućiti jednostavno upravljanje sadržajem i drugim funkcijama vaše web stranice.

Hosting usluge
Naše usluge web dizajna također uključuju hosting usluge koje osiguravaju sigurnost i pouzdanost vaše web stranice. Pružamo vam vrhunsku podršku u svakom koraku, kako biste uvijek bili sigurni da vaša web stranica funkcionira savršeno.

Vrste web stranica

 • Korporativne web stranice - ovo su web stranice koje koriste tvrtke i organizacije za predstavljanje svojih proizvoda i usluga te informacija o njima.
 • Blogovi - web stranice koje su namijenjene za dijeljenje osobnih iskustava, mišljenja, ideja i slično.
 • Web trgovine - ovo su web stranice na kojima se prodaju proizvodi ili usluge putem interneta.
 • Stranice za rezervacije - ovo su web stranice koje omogućuju korisnicima da rezerviraju smještaj, putovanja, događaje i slično.
 • Online platforme - web stranice koje omogućuju korisnicima da se povežu, dijele sadržaj, rade zajedno, kupuju i prodaju proizvode i usluge i slično.
 • Stranice društvenih medija - web stranice koje se koriste za dijeljenje informacija i komunikaciju između korisnika.
 • Stranice za online učenje - ovo su web stranice koje nude tečajeve, lekcije i druge oblike online obrazovanja.
 • Stranice za vijesti - ovo su web stranice koje nude najnovije vijesti i informacije o događajima širom svijeta.

Svakoj web stranici pristupamo na individualan način, koristeći naš standard sigurnosti, brzine i optimizacije kako bismo osigurali da web stranica bude prilagođena vašim potrebama.

Inovativno i jednostavno sučelje za upravljanje
Naši klijenti mogu koristiti inovativno i jednostavno sučelje za upravljanje svojim web stranicama. Naš tim stručnjaka za web dizajn može kreirati atraktivnu web stranicu koja će predstavljati vas ili vašu tvrtku na internetu.

Cijena izrade web stranice
Cijena izrade web stranice ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući broj stranica i podstranica, jezičnu podršku, količinu sadržaja, broj fotografija ili proizvoda, broj smještajnih jedinica i funkcionalnosti koje želite uključiti. Tijekom sastanka, razmotrit ćemo detalje projekta i dogovoriti točnu cijenu.

Dostava materijala
Kako bismo izradili kvalitetnu web stranicu za vas, potrebno nam je dostaviti materijale poput slika, videozapisa, teksta, dokumenata i aplikacija, a sve datoteke moraju biti sigurne i proći antivirusni test. Link za slanje dokumentacije ćete dobiti naknadno nakon ispunjene online forme ili kontakta.

Naše usluge web dizajna također uključuju hosting usluge koje osiguravaju sigurnost i pouzdanost vaše web stranice.

Pružamo vam vrhunsku podršku u svakom koraku, kako biste uvijek bili sigurni da vaša web stranica funkcionira savršeno.
Naš cilj je osigurati da Vaša web stranica bude pregledna i jednostavna za korištenje, bez obzira na to koliko je kompleksna ili jednostavna.


Ugovaranje Web Stranice: Kako Odabrati Najbolju Opciju za Vaše Potrebe?

Kada odlučite izraditi web stranicu, postoji nekoliko opcija koje možete odabrati ovisno o vašim potrebama i zahtjevima. U ovom članku ćemo istražiti četiri glavne opcije i razmotriti njihove prednosti i nedostatke kako biste mogli donijeti najbolju odluku za vaše poslovanje.

Ugovaranje dizajna i hostinga
 • Prva opcija koju možete odabrati je ugovaranje samo dizajna i hostinga web stranice bez uključenog održavanja.
  Ovo znači da ćete sami morati voditi brigu o ažuriranju sadržaja na web stranici.
  Ova opcija može biti dobra ako imate vlastiti tim koji će se baviti održavanjem web stranice ili ako ste spretni s tehnologijom i imate vremena za održavanje web stranice.
Prednost ove opcije je da je cijena obično niža nego kod drugih opcija, jer ne uključuje dodatne usluge kao što su održavanje i ažuriranje sadržaja.
Međutim, nedostatak je što će biti potrebno više vremena i truda kako biste održavali web stranicu i osigurali njezinu funkcionalnost.

 • Druga opcija koju možete odabrati je ugovaranje hostinga, dizajna i održavanja stranice.
  To znači da će naši stručnjaci voditi brigu o redovitom ažuriranju i održavanju sadržaja na vašoj web stranici. 
Ova opcija može biti dobra ako nemate vlastiti tim koji će se baviti održavanjem web stranice ili ako želite biti sigurni da će vaša web stranica uvijek biti dostupna i funkcionalna. Prednost ove opcije je što će naši stručnjaci voditi brigu o održavanju web stranice, što će vam omogućiti da se fokusirate na poslovanje. Ova opcija može biti malo skuplja od prve opcije, ali ćete dobiti više vrijednosti za svoj novac.

 • Treća opcija koju možete odabrati je ugovaranje samo dizajna web stranice, uz prijenos stranice na vaš vlastiti račun.
  To znači da ćete vi biti administrator stranice, a sami ćete se morati brinuti o hostingu i održavanju web stranice.
  Ova opcija može biti dobra ako imate vlastiti tim koji će se baviti održavanjem web stranice ili ako želite potpunu kontrolu nad web stranicom.
Prednost ove opcije je što ćete imati potpunu kontrolu nad web stranicom i moći ćete je prilagoditi prema svojim potrebama. Međutim, nedostatak je što će vam biti potrebno više znanja i vremena kako biste se brinuli o hostingu i održavanju web stranice.

 • Četvrta opcija koju možete odabrati je ugovaranje hostinga, dizajna i dodatne naplate za ažuriranje sadržaja na stranici.
  Ova opcija je slična drugoj opciji, ali uključuje dodatnu uslugu ažuriranja sadržaja na vašoj web stranici.
  Ova opcija može biti dobra ako želite osigurati redovito ažuriranje sadržaja na web stranici, ali nemate vlastiti tim koji će se time baviti.
Prednost ove opcije je što ćete imati sve usluge koje nudi druga opcija, uz dodatnu uslugu ažuriranja sadržaja. Međutim, nedostatak je što će biti potrebno platiti dodatnu naknadu za ovu uslugu, što može povećati ukupnu cijenu.

Hosting
Svaka web stranica uključuje hosting, što podrazumijeva smještaj stranice na serveru, mail adresu te analitiku i statistiku posjeta na stranici.
Hosting je važan za funkcionalnost vaše web stranice, jer će osigurati da vaša stranica bude dostupna na internetu i da se učitava brzo.

Troškovi domene
U cijenu nisu uključeni troškovi domene, što znači da ćete sami morati registrirati domenu za vašu web stranicu.
Domena je važna za vašu web stranicu jer je to adresa na koju korisnici dolaze i kako bi pronašli vašu web stranicu na internetu.
Možete odabrati različite vrste domena, uključujući .com, .hr i druge, ovisno o tome koja vrsta domene najbolje odgovara vašoj web stranici i poslovanju.

Važno je napomenuti da će cijena domene ovisiti o vrsti domene koju odaberete i koliko dugo želite registrirati domenu.
Postoje različiti pružatelji usluga registracije domena, pa je važno istražiti kako biste pronašli najbolju opciju za Vas.


Pogledajte našu ponudu .

Za izradu prototipne stranice prilagođene Vašim potrebama,

potrebno je ispuniti formu te poslati zahtjev.