. . .
Partneri image
iTSmedia grupa/zajednica je pojedinaca koji zajedno rade na ostvarivanju zajedničkog cilja a to je pospješivanje informatičke pismenosti te kreiranje jedne međusobno povezane zajednice koja zajedno na tržište plasira jedno kvalitetno, jednostavno i sigurno za koristiti okruženje svih povezanih I.T. djelatnosti.

Osnovana je s ciljem povećanja informatičke pismenosti u društvu te omogućavanja ljudima da se lakše snalaze u suvremenom svijetu tehnologije.

Glavni fokus nam je na servisiranju i održavanju računalne opreme, dizajnu web stranica, marketing uslugama te podršci korisnicima, no taj se fokus dinamično prilagođava svim novim uslugama koje s sobom donose novi članovi grupe.

Cilj nam je stvoriti jednu međusobno povezanu zajednicu koja zajedno plasira kvalitetne, jednostavne i sigurne proizvode i usluge iz područja I.T.

Osim toga, radimo i na razvoju vlastitih proizvoda i usluga u području I.T., kao što su softveri za automatizaciju poslovnih procesa i sigurnosni alati za zaštitu podataka. Kao zajednica, radimo na stvaranju međusobno povezanih veza i suradnji s drugim tvrtkama i organizacijama u području I.T. te se trudimo biti odličan partner za sve one koji žele unaprijediti svoje poslovanje koristeći se našim stručnim znanjem i iskustvom.

Naš tim čine stručnjaci iz različitih područja I.T. sa znanjem i iskustvom u različitim tehnologijama i alatima.


Kao takvi, sposobni smo ponuditi širok raspon usluga i proizvoda za sve potrebe naših korisnika.
Ukoliko ste zainteresirani za suradnju ili želite saznati više o našim uslugama, slobodno nam se obratite te ćemo sve ostale informacije zajedno proći fizičkim ili online sastankom.

Članstvo u iTSmedia grupi je složeno u 3 različita odnosa s grupom :


 • Partnersko članstvo - to je članstvo kojim novi članovi implementiraju svoju ponudu unutar ponude iTSmedia grupe te se predstavljaju unutar same mreže te izvan nje, pomažu drugim članovima pri raznolikim problematikama te mogu sudjelovati na projektima. Ovakva vrsta suradnje se naziva i Strateško partnerstvo, ova vrsta partnerstva često uključuje zajedničko planiranje i strategijsko odlučivanje, kao i dijeljenje resursa, tehnologije i informacija, uključujući proširenje tržišta, razvoj novih proizvoda i tehnologija, povećanje efikasnosti i smanjenje troškova. Partnerskim članstvom zajedno razvijamo zajednicu te međusobno dijelimo resurse vezane za razvoj i rad mreže. - Svi članovi mreže koji su u partnerskom odnosu ostvaruju brojne prednosti od strane iTS-a te su navedeni naknadno u tekstu.
Ovo partnerstvo možemo gledati kao najveći stupanj partnerstva s mrežom gdje se veze unutar mreže i izvan same mreže primjenjuju. Omogućen je direktan pristup razvitku i radu na projektima te su sve iTS usluge, iTS servis, RTS i web dostupni svim članovima, besplatno.


 • Tehničko članstvo, odnosno tehničko partnerstvo je članstvo kojim novi članovi implementiraju svoju ponudu unutar same mreže, no sudjeluju u projektima samo ako je njihov sektor uključen u razvoj datog projekta. Ovakva suradnja može omogućiti brži razvoj inovativnih proizvoda, korištenje kompetencija i znanja obiju strana, kao i smanjenje troškova razvoja. Tehničko članstvo je interne namjene te je orijentirano da bude ponuda prijavljenih članova dostupna isključivo unutar same mreže iTSmedia grupe, no ne izvan nje.
Ovo partnerstvo možemo gledati kao srednji stupanj partnerstva s mrežom gdje se veze unutar same mreže primjenjuju. Omogućen je indirektan pristup razvitku i radu na projektima po pozivu ovlaštenog voditelja projekta te je iTS usluga RTS održavanja dostupna članovima besplatno. Članovi imaju prednosti dodatnih popusta na sve ostale proizvode/usluge iTS-a.


 • Affiliate članstvo, odnosno trgovačko partnerstvo je suradnja kojom novi član može prikazati svoje usluge putem iTSmedia stranice te omogućiti prikaz svoje ponude uz druge srodne usluge te na taj način omogućit efikasniju prodaju. Trgovačka suradnja često se odvija između proizvođača i distributera ili između dviju tvrtki koje žele zajednički prodavati proizvode ili usluge no može biti i oblik affiliate članstva gdje na svaku prodanu uslugu ili artikal putem itsmedia stranice jedan dio (postotak) odlazi u blagajnu same mreže.
Ovo partnerstvo možemo gledati kao niski stupanj partnerstva s mrežom gdje se veze unutar mreže primjenjuju. Trgovački partner nije u mogućnosti pristupiti informacijama o radu po projektima te je uloga affiliate člana isključivo upotpuniti ponudu. Članovi imaju prednosti dodatnih popusta na sve proizvode/usluge iTS-a.Učlanjivanjem u iTSmedia grupu kao partner iTSmedia grupe, moći ćete iskoristiti niz pogodnosti koje će pomoći u jačanju vašeg poslovanja.

Legenda : 
 • P - Partnersko članstvo 
 • T - Tehničko članstvo 
 • A - Affiliate članstvo

 • Prvo, vaše usluge i proizvodi će biti vidljivi široj publici putem iTSmedia stranice.
  Ova stranica će omogućiti da vaše poslovanje dobije široku promociju i uočljivost. (P/T/A)

 • Drugo, u sekciji "Naš tim" vaše će poslovanje biti predstavljeno u portfelju kojeg predstavljate Vi! 
  Ova prezentacijska podstanica će omogućiti da potencijalni klijenti mogu bolje upoznati Vas, kao osobu,
  gdje se predstavljate s kratkim bio tekstom i kontakt informacijama. (P/T/A)

 • Treće, kao iTSmedia grupe, dobit ćete svoju samostalnu web stranicu koja će prikazivati vašu priču i pozicionirati vas kao stručnjaka u svom području, ta ista stranica će pomoći sortirati upite i direktno je proslijediti vašem poslovanju (P)

 • Četvrto, članovi grupe mogu koristiti iTS usluge besplatno te uključeno održavanje web stranice. Također uključuje i usluge iTS servisa (P)

 • Peto, uključen je i iTS RTS Pro program održavanja i podrške, što znači da će vam iTS pomoći i na zahtjev pružiti tehničku podršku u slučaju bilo kakvih problema. (P/T)

 • Šesto, moći ćete sudjelovati u edukativnim eventima, čitati blog i koristiti forum.
  Ovi resursi će vam pomoći da se educirate i razmijenite informacije s drugim članovima grupe. (P/T)

 • Sedmo, pristup na privatnu platformu iTSmedia Internals, koja služi kao centralna točka članova grupe, također je dostupna svim članovima.
  Ova platforma će vam omogućiti da se povežete s drugim članovima grupe i zajednički radite na jačanju svog poslovanja. (P)


Učlanjivanjem u iTSmedia grupu kao partner iTSmedia grupe, moći ćete iskoristiti niz pogodnosti koje će pomoći u jačanju vašeg poslovanja.
Popis osnovnih pravila :

 • Obje strane trebaju biti u dobroj vjeri tijekom cijelog procesa ugovaranja partnerstva.

 • Detaljne informacije o proizvodima ili uslugama trebaju biti jasno navedene i potvrđene od obje strane prije početka partnerstva.

 • Sve financijske obveze trebaju biti jasno definirane i dogovorene prije početka partnerstva.

 • Obje strane trebaju biti spremne podijeliti vlasništvo nad intelektualnim vlasništvom nastalim tijekom suradnje.

 • Odgovornost za promociju proizvoda ili usluga trebala bi biti jasno podijeljena između obje strane.

 • Trebaju biti definirane procedure za rješavanje eventualnih sukoba ili nejasnoća tijekom trajanja partnerstva.

 • Trajanje partnerstva trebalo bi biti jasno definirano i dogovoreno od strane obje strane.

 • Obje strane trebaju se obvezati na poštivanje tajnosti informacija koje su im predstavljene tijekom procesa ugovaranja partnerstva.

 • Obje strane trebaju biti spremne za redovitu komunikaciju i suradnju tijekom trajanja partnerstva.

 • Partnerstvo treba biti pisano i potpisano od strane predstavnika obje strane kao dokaz postojanja i dogovora.

 • Obje strane se obvezuju da će poštovati zakone i propise vezane za IT sektor, uključujući zaštitu podataka i privatnost korisnika.

 • Partnerstvo se odnosi samo na razmjenu IT usluga i proizvoda, te se ne odnosi na druga poslovna područja.

 • Obje strane se obvezuju da će poštovati intelektualno vlasništvo drugih strana, uključujući software, tehnologiju i drugu vlasničku imovinu.

 • Obje strane se obvezuju da će pružati adekvatnu podršku i komunikaciju tijekom trajanja partnerstva.

 • Obje strane se obvezuju da će održavati visoke standarde kvalitete u pružanju IT usluga i proizvoda.

 • Partnerstvo se može raskinuti u bilo kojem trenutku uz pisanu oavijest drugoj strani, uz poštivanje odgovarajućih zakonskih obveza i rokova za raskid.

 • Sporovi između strana trebaju se rješavati mirnim putem

Naravno, kao partneri moramo se pridržavati određenih osnovnih pravila, no sukladno raznolikosti i velikom opsegu poslovanja možete očekivati kao partner da ćete dobiti i dodatna pravila prilagođenim vašem poslovanju.

Ova pravila su nam potrebna da ideju iTSmedia grupe održimo stabilnom od prvog dana te da se pobrinemo da zajedno radimo za bolje !

Dakle,
Sudjelovanje u iTSmedia grupi je besplatno te se dijeli na 3 vrste članstva: partersko, tehničko i affiliate, vaša usluga i rad se implementira u popis svih usluga s kojom se cijela mreža ponosno predstavlja i donosi brojne pogodnosti unutar same mreže te izvrstan način za stvarati jedan interesantan, kvalitetan i održiv sustav marketinga samog Vašeg poslovanja zajedno s iTS-ovim poslovanjem i brojnim drugim partnerima i članovim grupe.

Učlanjivanjem u iTSmedia grupu, možete predstaviti svoje usluge i proizvode putem iTSmedia stranice, dobiti prezentacijsku podstranicu u sekciji "Naš tim" koja će predstaviti vaš portfelj, a uz to, dobit ćete i svoju samostalnu web stranicu koja će prikazivati vašu priču.

Svi članovi grupe mogu koristiti iTS usluge besplatno, kao i besplatni iTS servis te je uključen je i iTS RTS Pro program održavanja i podrške.
Osim toga, možete sudjelovati u edukativnim eventima, čitati blog i koristiti forum.

Uz sve navedene prednosti omogućen je i pristup na privatnu platformu iTSmedia Internals, koja služi kao centralna točka članova grupe.

Zajedno smo jači!

Pridruži nam se.
Koristeći sljedeću formu možeš poslati svoj zahtjev za pridruživanje u grupu.
Prouči dobro prethodni tekst i odaberi vrstu partnerstva, a nakon obrade podataka povratno ćemo te kontaktirati te dogovoriti termin za sastanak, virtualni ili fizički gdje ćemo te upoznati s dodatnim detaljima o grupi.
*
*
*
*

Pozivamo sve zainteresirane članove da se pridruže iTSmedia grupi na Discordu! Pridružite nam se i steknite pristup zajednici koja podržava IT razvoj i tehnologiju.