Partneri image
iTSmedia grupa/zajednica je pojedinaca koji zajedno rade na ostvarivanju zajedničkog cilja a to je pospješivanje informatičke pismenosti te kreiranje jedne međusobno povezane zajednice koja zajedno na tržište plasira jedno kvalitetno, jednostavno i sigurno za koristiti okruženje svih povezanih I.T. djelatnosti.

Osnovana je s ciljem povećanja informatičke pismenosti u društvu te omogućavanja ljudima da se lakše snalaze u suvremenom svijetu tehnologije.

Glavni fokus nam je na servisiranju i održavanju računalne opreme, dizajnu web stranica, marketing uslugama te podršci korisnicima, no taj se fokus dinamično prilagođava svim novim uslugama koje s sobom donose novi članovi grupe.

Cilj nam je stvoriti jednu međusobno povezanu zajednicu koja zajedno plasira kvalitetne, jednostavne i sigurne proizvode i usluge iz područja I.T.

Osim toga, radimo i na razvoju vlastitih proizvoda i usluga u području I.T., kao što su softveri za automatizaciju poslovnih procesa i sigurnosni alati za zaštitu podataka.

Kao zajednica, radimo na stvaranju međusobno povezanih veza i suradnji s drugim tvrtkama i organizacijama u području I.T. te se trudimo biti odličan partner za sve one koji žele unaprijediti svoje poslovanje koristeći se našim stručnim znanjem i iskustvom.

Naš tim čine stručnjaci iz različitih područja I.T. sa znanjem i iskustvom u različitim tehnologijama i alatima.


Kao takvi, sposobni smo ponuditi širok raspon usluga i proizvoda za sve potrebe naših korisnika.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju ili želite saznati više o našim uslugama, slobodno nam se obratite te ćemo sve ostale informacije zajedno proći fizičkim ili online sastankom.

Članstvo u iTSmedia grupi je složeno u više različitih odnosa s grupom :

 • Tehničko članstvo, odnosno tehničko partnerstvo je članstvo kojim novi članovi implementiraju svoju ponudu unutar same mreže, no sudjeluju u projektima samo ako je njihov sektor uključen u razvoj datog projekta.

  Ovakva suradnja može omogućiti brži razvoj inovativnih proizvoda, korištenje kompetencija i znanja obiju strana, kao i smanjenje troškova razvoja.

Omogućen je indirektan pristup razvitku i radu na projektima po pozivu ovlaštenog voditelja projekta te je iTS usluga RTS održavanja dostupna članovima besplatno.

Članovi imaju prednosti dodatnih popusta na sve ostale proizvode/usluge iTS-a.
( -10%)


 • Affiliate članstvo, odnosno trgovačko partnerstvo je suradnja kojom novi član može prikazati svoje usluge putem iTSmedia stranice te omogućiti prikaz svoje ponude uz druge srodne usluge te na taj način omogućit efikasniju prodaju.

  Trgovačka suradnja često se odvija između proizvođača i distributera ili između dviju tvrtki koje žele zajednički prodavati proizvode ili usluge no može biti i oblik affiliate članstva gdje na svaku prodanu uslugu ili artikal putem itsmedia stranice jedan dio (postotak) odlazi u blagajnu same mreže.


Ovo partnerstvo možemo gledati kao niski stupanj partnerstva s mrežom gdje se veze unutar mreže primjenjuju. 

Trgovački partner nije u mogućnosti pristupiti informacijama o radu po projektima te je uloga affiliate člana isključivo upotpuniti ponudu. 

Članovi imaju prednosti dodatnih popusta na sve proizvode/usluge iTS-a. (-5%)
Učlanjivanjem u iTSmedia grupu kao partner iTSmedia grupe, moći ćete iskoristiti niz pogodnosti koje će pomoći u jačanju vašeg poslovanja.

Legenda : 
 • T - Tehničko članstvo 
 • A - Affiliate članstvo

 • Prvo, vaše usluge i proizvodi će biti vidljivi široj publici putem iTSmedia stranice.
  Ova stranica će omogućiti da vaše poslovanje dobije široku promociju i uočljivost. /T/A

 • Drugo, u sekciji "Naš tim" vaše će poslovanje biti predstavljeno u portfelju kojeg predstavljate Vi! 
  Ova prezentacijska podstanica će omogućiti da potencijalni klijenti mogu bolje upoznati Vas, kao osobu,
  gdje se predstavljate s kratkim bio tekstom i kontakt informacijama. /T/A

 • Treće, kao iTSmedia grupe, dobit ćete svoju samostalnu web stranicu koja će prikazivati vašu priču i pozicionirati vas kao stručnjaka u svom području, ta ista stranica će pomoći sortirati upite i direktno je proslijediti vašem poslovanju /T

 • Četvrto, članovi grupe mogu koristiti iTS usluge besplatno te uključeno održavanje web stranice. Također uključuje i usluge iTS servisa /T

 • Peto, uključen je i iTS RTS Pro program održavanja i podrške, što znači da će vam iTS pomoći i na zahtjev pružiti tehničku podršku u slučaju bilo kakvih problema. /T

 • Šesto, moći ćete sudjelovati u edukativnim eventima, čitati blog i koristiti forum.
  Ovi resursi će vam pomoći da se educirate i razmijenite informacije s drugim članovima grupe. /T


Učlanjivanjem u iTSmedia grupu kao partner iTSmedia grupe, moći ćete iskoristiti niz pogodnosti koje će pomoći u jačanju vašeg poslovanja.


Tehnički članovi grupe mogu koristiti iTS usluge besplatno, kao i besplatni iTS servis te je uključen iTS RTS Pro program održavanja i podrške.


Zajedno smo jači!

Pridruži nam se.Koristeći sljedeću formu možeš poslati svoj zahtjev za pridruživanje u grupu.
Prouči dobro prethodni tekst i odaberi vrstu partnerstva, a nakon obrade podataka povratno ćemo te kontaktirati te dogovoriti termin za sastanak, virtualni ili fizički gdje ćemo te upoznati s dodatnim detaljima o grupi.