Terenski rad


Računala su postala neizostavan dio naših života. Gotovo svaka aktivnost u modernom društvu zahtijeva korištenje računala. Od uredskog posla do kupovine i zabave, računala su sastavni dio svakodnevnice. No, kao i svi tehnološki uređaji, i računala su podložna kvarovima. U tim trenucima, vrlo je važno imati pouzdanog tehničara koji će pružiti stručnu pomoć u rješavanju problema.


30 


Opis Proizvoda


Terenski rad je usluga namijenjena za rješavanje računalnih problema koji se ne mogu riješiti putem udaljene podrške ili ako je dolazak u servis neizvediv. Stručni tehničari će doći do klijenta i pomoći mu s rješavanjem računalnog problema na licu mjesta.

Kada koristiti terenski rad?

Terenski rad je idealan kada se problemi ne mogu riješiti putem udaljene podrške ili kada je dolazak u servis nemoguć. 

To može biti zbog različitih čimbenika, poput tehničke složenosti problema, nedostatka pristupa internetu ili opreme, ili jednostavno zbog nemogućnosti preuzimanja računala u servis.

Kako funkcionira terenski rad?

Terenski rad funkcionira na način da klijent kontaktira servis za pomoć oko problema s računalom. Ako se utvrdi da se problem ne može riješiti putem udaljene podrške, tehničar će doći na teren u dogovorenom terminu. 


Ako se utvrdi da je potrebna zamjena nekog dijela računala, tehničar će savjetovati klijenta o daljnjim koracima.

Prednosti terenskog rada

Jedna od glavnih prednosti terenskog rada je brzina rješavanja problema. Kada se radi o složenijim problemima koji zahtijevaju zamjenu dijelova računala, dolazak stručnjaka na teren može uštedjeti puno vremena i živaca. 

Osim toga, terenski rad omogućuje rješavanje problema na licu mjesta, što je često praktičnije i jednostavnije od preuzimanja računala i donošenja u servis.

Još jedna prednost terenskog rada je prilagođavanje radnog vremena. Uz terenski rad, klijent može dogovoriti termin koji mu najbolje odgovara, što je posebno korisno u slučaju kada klijent ima ograničeno radno vrijeme.

Cijena terenskog rada

Cijena terenskog rada ovisi o više faktora, uključujući vrstu problema, vrijeme dolaska na teren i vrijeme potrebno za rješavanje problema. 


NAPOMENA : usluga terenskog rada je osnovna usluga koja označava uslugu rada kod Vas u kući, uredu i sl. 

Uz uslugu terenskog rada doplaćuje se usluga koja je odrađivana na terenu.