IT dijagnostika


Dijagnostika nam omogućuje da precizno identificiramo izvor problema, bez obzira na to je li u pitanju hardverska ili softverska pogreška. Na taj način možemo brzo i učinkovito riješiti problem i ponovno vratiti vaše računalo u radno stanje.


20 


Opis Proizvoda


Kada se suočite s problemima na računalu, bilo da je riječ o hardverskim ili softverskim pogreškama, dijagnostika je ključno rješenje za njihovo rješavanje.

Što je dijagnostika?

Dijagnostika računala je postupak ispitivanja hardverskih i softverskih komponenti računala kako bi se utvrdio izvor problema. Postupak dijagnostike obično uključuje skeniranje sustava i provjeru dijelova poput tvrdog diska, memorije, grafičke kartice, matične ploče, itd. Kada se utvrdi izvor problema, stručnjaci mogu brzo i učinkovito pristupiti njegovom rješenju.

Zašto je dijagnostika važna?

Bez dijagnostike, pokušaji rješavanja problema mogu biti neuspješni ili čak pogoršati situaciju. Ne znajući izvor problema, možemo zamijeniti ispravne dijelove računala, trošiti vrijeme i novac na pogrešne dijagnostičke metode, i dovesti do novih problema. 

S druge strane, kada je izvor problema precizno utvrđen, možemo brzo i učinkovito pristupiti njegovom rješenju i riješiti problem bez nepotrebnih troškova i vremena.

Kako se provodi dijagnostika?

Dijagnostika se obično provodi korištenjem posebnih softverskih alata i hardverskih dijagnostičkih uređaja. Međutim, naši stručnjaci za dijagnostiku koriste najnovije alate i tehnike za ispitivanje računala i otkrivanje problema. Oni su visoko educirani u svom području i mogu precizno utvrditi izvor problema čak i u najzahtjevnijim situacijama.

Kako iTS može pomoći?

U iTS, naši stručnjaci za dijagnostiku su spremni pomoći vam u rješavanju svih IT problema. Naša besplatna dijagnostika u sklopu servisa omogućuje nam da precizno utvrdimo izvor problema i brzo ga riješimo, ali također nudimo i samostalnu dijagnostičku uslugu za one koji traže brzo i precizno rješenje za svoj problem.


Naša dijagnostička usluga uključuje temeljito ispitivanje hardverskih i softverskih komponenti vašeg računala kako bi se utvrdio izvor problema. 

Naši stručnjaci koriste najsuvremenije dijagnostičke alate i tehnike kako bi utvrdili izvor problema čak i u najkompleksnijim slučajevima. Kada se izvor problema precizno identificira, možemo brzo i učinkovito pristupiti njegovom rješenju i vratiti vaše računalo u radno stanje.


Ukoliko se susrećete s problemima na vašem računalu, ne oklijevajte se obratiti nama za pomoć. Naši stručnjaci za dijagnostiku su uvijek spremni pomoći i riješiti sve IT probleme s kojima se suočavate.

Prednosti iTS dijagnostičke usluge

 • Precizna identifikacija izvora problema:
  Naši stručnjaci koriste najsuvremenije alate i tehnike kako bi precizno identificirali izvor problema u vašem računalu.

 • Brzo i učinkovito rješavanje problema:
  Kada se izvor problema utvrdi, naši stručnjaci mogu brzo i učinkovito pristupiti njegovom rješenju i vratiti vaše računalo u radno stanje.

 • Visoko educirani stručnjaci:
  Naši stručnjaci za dijagnostiku su visoko educirani i imaju godine iskustva u dijagnostici računala.

 • Najnoviji alati i tehnike:
  Koristimo najsuvremenije dijagnostičke alate i tehnike kako bi utvrdili izvor problema i riješili ga na najučinkovitiji način.

Troškovi iTS dijagnostičke usluge

iTS besplatno nudi dijagnostiku u sklopu svakog servisa, međutim, samostalna dijagnostička usluga se naplaćuje.


Troškovi se razlikuju ovisno o složenosti problema, ali naši stručnjaci će vam pružiti preciznu procjenu prije nego što se obvežete na bilo kakve troškove.