Servis Playstation


Naš servis konzola Playstation je specijaliziran za otklanjanje programskih i hardverskih poteškoća kod Playstation konzola. Naš tim stručnjaka nudi širok spektar usluga, od zamjene medija pohrane i dijagnostike do ažuriranja operativnog sustava i re-inicijalizacije. Prašina i neredovito održavanje su najveći neprijatelj naših konzola, pa stoga savjetujemo redovno čišćenje i održavanje opreme kako biste produžili njezin vijek trajanja.


40 


Opis Proizvoda


Popis čestih problema koristeći se PS konzolama


PS2:

Disc Read Error (DRE)

Jedan od najčešćih problema s PS2 konzolama je Disk Read Error (DRE). To znači da konzola ne čita diskove ili ne može pravilno očitati sadržaj. Ovaj problem obično uzrokuju ogrebotine ili prljavština na diskovima, a ponekad i sami laserski čitači unutar konzole.

Yellow Light of Death (YLOD)

Yellow Light of Death (YLOD) je još jedan čest problem s PS2 konzolama. Radi se o problemu gdje konzola neće uspješno pokrenuti sustav, nego će samo treperiti žuto svjetlo na prednjoj strani.

Problemi s napajanjem

Konzole se ponekad neće uključiti zbog problema s napajanjem. Ovo može biti uzrokovano kabelima ili s nekim unutarnjim problemom konzole.

Problemi s kontrolerima

Još jedan čest problem s PS2 konzolama su problemi s kontrolerima. Kontroleri mogu biti neispravni ili se veza može prekidati tijekom korištenja.

Problemi s video izlazom

Ponekad se konzola ne može povezati s televizorom ili ima problema s prikazom slike. Ovo može biti uzrokovano kabelima, lošim priključcima ili neispravnom konzolom.


PS3:

Yellow Light of Death (YLOD)

Slično kao i kod PS2, Yellow Light of Death (YLOD) problem je koji se javlja kod PS3 konzola. Radi se o problemu gdje konzola neće uspješno pokrenuti sustav, nego će samo treperiti žuto svjetlo na prednjoj strani.

BLU-RAY pogon ne čita diskove

Konzola možda neće uspješno čitati diskove ili će ih reproducirati s problemima. Ovo je čest problem s PS3 konzolama, a može se riješiti održavanjem ili zamjenom lasera.

Problemi s napajanjem

Konzole se ponekad neće uključiti zbog problema s napajanjem.

Problemi s kontrolerima

Još jedan čest problem s PS3 konzolama su problemi s kontrolerima. Kontroleri mogu biti neispravni ili se veza može prekidati tijekom korištenja.

Problemi s video izlazom

Ponekad se konzola ne može povezati s televizorom ili ima problema s prikazom slike. Ovo može biti uzrokovano kabelima, lošim priključcima ili neispravnom konzolom.

Problemi s mrežom

Konzola se može susresti s problemima prilikom povezivanja na mrežu. Ovo može biti uzrokovano problemima s mrežnom opremom ili postavkama na konzoli.

Problemi s pregrijavanjem

PS3 konzole su sklone pregrijavanju, što može uzrokovati probleme s performansama. Ako se ovo dogodi, konzolu treba isključiti i ostaviti da se ohladi.


PS4:

Blue Light of Death (BLOD)

Blue Light of Death (BLOD) problem je koji se pojavljuje kod PS4 konzola, a manifestira se tako da konzola neće uspješno pokrenuti sustav, nego će samo treperiti plavo svjetlo na prednjoj strani.

White Light of Death (WLOD)

Drugi problem koji se pojavljuje kod PS4 konzola je White Light of Death (WLOD). To se događa kada se konzola uopće ne uključuje, što je najčešće uzrokovano kvarom matične ploče.

Problemi s povezivanjem kontrolera

Kontroleri se ponekad neće povezati ili će se veza često prekidati tijekom korištenja. Ovo može biti uzrokovano problemima s kontrolerima ili konzolom.

Smrzavanje prilikom igranja

Ponekad se PS4 konzole mogu smrznuti tijekom igranja ili učitavanja igre. Ovo može biti uzrokovano problemima s igrama, tvrdim diskom ili drugim unutarnjim problemima konzole.

Firmware problemi

Konzole mogu imati probleme s ažuriranjem firmware-a, što može uzrokovati probleme s performansama ili funkcionalnostima konzole.

Problemi s napajanjem

Kao i kod drugih konzola, PS4 se može susresti s problemima s napajanjem. Ovo može biti uzrokovano kabelima ili nekim unutarnjim problemom konzole.

Problemi s HDD modulom

PS4 koristi tvrdi disk kao glavni prostor za pohranu podataka. Ako se tvrdi disk pokvari, konzola neće raditi ispravno.

Problemi s pregrijavanjem i visokom razinom buke

PS4 konzole su sklone pregrijavanju,a to može uzrokovati visoku razinu buke i probleme s performansama. Ako se konzola prečesto pregrijava, to može dovesti do ozbiljnih problema s hardverom.


PS5:

Problemi s povezivanjem s mrežom

Konzola se može susresti s problemima prilikom povezivanja na mrežu ili imati lošu mrežnu performansu. Ovo može biti uzrokovano problemima s mrežnom opremom ili postavkama na konzoli.

Problemi s Blu-ray ili DVD reproduktorom

Konzola možda neće uspješno čitati diskove ili će ih reproducirati s problemima. Ovo se može riješiti održavanjem ili zamjenom lasera.

Smrzavanje prilikom igranja

Ponekad se PS5 konzole mogu smrznuti tijekom igranja ili učitavanja igre. Ovo može biti uzrokovano problemima s igrama, tvrdim diskom ili drugim unutarnjim problemima konzole.

Problemi s kontrolerima

Kontroleri se ponekad neće povezati ili će se veza često prekidati tijekom korištenja. Ovo može biti uzrokovano problemima s kontrolerima ili konzolom.

Problemi s napajanjem

Kao i kod drugih konzola, PS5 se može susresti s problemima s napajanjem. Ovo može biti uzrokovano kabelima ili nekim unutarnjim problemom konzole.

Problemi s HDMI-om

Ponekad se PS5 konzola ne može povezati na televizor ili ima problema s prikazom slike. Ovo može biti uzrokovano kabelima, lošim priključcima ili neispravnom konzolom.

Problemi s SSD modulom

PS5 koristi SSD modul kao glavni prostor za pohranu podataka. Ako se SSD modul pokvari, konzola neće raditi ispravno.

Problemi s pregrijavanjem i visokom razinom buke

Kao i kod drugih konzola, PS5 konzole su sklone pregrijavanju, što može uzrokovati visoku razinu buke i probleme s performansama. Ako se konzola prečesto pregrijava, to može dovesti do ozbiljnih problema s hardverom.


Svi navedeni problemi su generički i svaki kvar mora biti dijagnosticiran i riješen od strane stručnjaka ili prodajnog mjesta ili proizvođača. Ukoliko imate bilo kakav problem sa svojom Playstation konzolom, molimo vas da nas kontaktirate i pošaljete upit. Mi smo spremni pružiti vam stručnu pomoć i otkloniti probleme vaše konzole.