Virtualni mrežni disk

Naša cloud platforma omogućuje stvaranje virtualnog mrežnog diska, što znači da se vaši podaci pohranjuju sigurno na cloud serverima, a dostupni su vam kao da se nalaze na lokalnom disku vašeg računala.

 

Pristup datotekama s bilo kojeg uređaja

Bez obzira gdje se nalazite, pristupite svojim datotekama preko bilo kojeg uređaja—računala, tableta ili pametnog telefona—sve što vam je potrebno je internetska veza.

 

Dijeljenje mapa s drugima

Omogućujemo dijeljenje mapa i datoteka s drugim korisnicima, bez obzira imaju li oni račun na našoj platformi ili ne, što olakšava suradnju i dijeljenje važnih informacija.

 

Automatski upload multimedije s mobilnih uređaja

Postavite automatski upload fotografija i videozapisa s vašeg telefona na cloud, čime osiguravate da su vaši dragocjeni trenuci sigurno spremljeni i lako dostupni.

 

Multimedijski player s mogućnostima streaminga

Naša platforma uključuje multimedijski player koji ne samo da prikazuje dokumente već podržava i streaming video i audio sadržaja, pružajući vam sveobuhvatno multimedijsko iskustvo.

 

Povezivanje s drugim cloud servisima za backup

Jednostavno povežite i sinkronizirajte svoj račun s drugim cloud servisima poput Dropboxa, Facebooka, OneDrivea, Google Drivea i Google Photosa, omogućavajući lak transfer podataka i stvaranje sigurnosnih kopija na jednom mjestu.

 

Jednostavnost korištenja

Naša cloud platforma dizajnirana je s fokusom na jednostavnost korištenja, omogućujući vam lako upravljanje datotekama i efikasno korištenje cloud prostora bez potrebe za tehničkim znanjem.

 

Švicarski zakoni za zaštitu podataka

Korisnici mogu biti sigurni da su njihovi podaci zaštićeni švicarskim zakonima, koji su poznati po rigoroznim standardima u zaštiti privatnosti i podataka.

 

Serveri unutar Europske unije

Naši serveri smješteni su unutar Europske unije, što dodatno osigurava usklađenost s EU regulativama o zaštiti podataka i privatnosti.