Od 12. travnja 2024., iTS servis će implementirati značajnu promjenu u načinu pružanja udaljene tehničke podrške svojim korisnicima. 

U cilju optimizacije resursa i unaprjeđenja kvalitete usluge, prelazimo s platforme AnyDesk na UltraViewer. Ovaj strateški potez je usmjeren na poboljšanje efikasnosti i smanjenje operativnih troškova, uz zadržavanje visokog standarda podrške koji naši korisnici očekuju i zaslužuju.


Zašto UltraViewer?

UltraViewer je odabran nakon temeljite evaluacije više platformi za udaljenu podršku. 

Ova platforma nudi niz prednosti:

 • Niži operativni troškovi: 
  UltraViewer je ekonomičnije rješenje koje omogućuje iTSmedia da smanji izdatke bez kompromisa u kvaliteti usluge.

 • Jednostavnost korištenja: 
  Sučelje UltraViewera je intuitivno, što olakšava kako korisnicima tako i našem tehničkom timu brzu adaptaciju i efikasnu komunikaciju.

 • Sigurnost: 
  UltraViewer koristi napredne sigurnosne protokole za zaštitu podataka i privatnosti naših korisnika, što je ključno za održavanje povjerenja i integriteta naše usluge.

 • Podrška i razvoj: 
  UltraViewer nudi odličnu korisničku podršku i redovite ažuriranja softvera, osiguravajući da platforma ostane pouzdana i na najnovijem stanju tehnologije.

Proces prelaska :
Prelazak na UltraViewer će se odvijati u nekoliko ključnih koraka kako bi se osiguralo da je tranzicija glatka i bez prekida za korisnike:

 1. Obavještavanje Korisnika: 
  Svi postojeći korisnici AnyDeska nažalost neće biti obaviješteni o nadolazećoj promjeni te su dužni samostalno ili uz asistenciju tehničara odraditi migraciju.

 2. Edukacija i Resursi: 
  Pružit će se edukativni materijali u obliku blog objave na našoj web stranici, uključujući upute za instalaciju i korištenje UltraViewera, FAQ sekcije i video tutorijale.

 3. Podrška tijekom Prijelaza: 
  Naš tim za tehničku podršku bit će dostupan za pomoć tijekom prelaska, osiguravajući da korisnici mogu lako instalirati i započeti koristiti UltraViewer bez poteškoća.

 4. Postupno Uvođenje: 
  Prelazak će se odvijati postupno, omogućujući korisnicima dovoljno vremena za prilagodbu na novu platformu.

Prelazak na UltraViewer predstavlja našu predanost stalnom poboljšanju i prilagodbi u skladu s potrebama naših korisnika. 


Očekujemo da će ovaj potez dodatno osnažiti našu sposobnost pružanja izvrsne udaljene tehničke podrške, dok istovremeno upravljamo resursima na najefikasniji mogući način. Pozivamo sve naše korisnike da se pridruže u ovoj novoj fazi, uvjereni da će UltraViewer osigurati pouzdan, siguran i korisniku prijateljski iskustvo udaljene podrške.