Veliko nam je zadovoljstvo objaviti da je iTSmedia postao službeni reseller pCloud cloud pohrane, jednog od vodećih rješenja za online pohranu podataka na globalnoj razini. 

Ovo partnerstvo omogućava našim korisnicima ne samo pristup vrhunskim cloud uslugama, već i niz dodatnih funkcionalnosti koje će transformirati način na koji upravljaju digitalnim sadržajem.


Karakteristike pCloud rješenja :

 • Virtualni mrežni Disk: 
  Naša suradnja s pCloud omogućuje kreiranje virtualnog mrežnog diska, gdje se vaši podaci sigurno pohranjuju na cloud serverima, ali su vam dostupni kao da se nalaze na lokalnom disku vašeg računala. To znači da su vaši podaci dostupni u bilo kojem trenutku, s bilo koje lokacije.

 • Pristup s različitih uređaja: 
  Bez obzira gdje se nalazite, možete pristupiti svojim datotekama s bilo kojeg uređaja—računala, tableta ili pametnog telefona—samo uz pomoć internetske veze.

 • Dijeljenje datoteka: 
  Omogućujemo vam jednostavno dijeljenje mapa i datoteka s drugim korisnicima.
  Ova funkcionalnost olakšava suradnju i dijeljenje važnih informacija, čak i s onima koji nemaju račun na našoj platformi.

 • Automatski upload multimedije: 
  Automatski upload fotografija i videozapisa s vašeg mobilnog uređaja na cloud osigurava da su vaši dragocjeni trenuci sigurno pohranjeni i lako dostupni.

 • Multimedijski player i streaming: 
  Integrirani multimedijski player podržava ne samo prikazivanje dokumenata, već i streaming video i audio sadržaja, pružajući vam bogato multimedijsko iskustvo.

 • Povezivanje s drugim cloud servisima: 
  Lako povežite i sinkronizirajte svoj račun s drugim popularnim cloud servisima poput Dropboxa, Facebooka, OneDrivea, Google Drivea i Google Photosa, što omogućava efikasan transfer podataka i stvaranje sigurnosnih kopija na jednom mjestu.

 • Jednostavnost korištenja: 
  Platforma je dizajnirana s fokusom na jednostavnost korištenja, omogućavajući vam da efikasno upravljate datotekama bez potrebe za tehničkim znanjem.

 • Zaštita podataka po Švicarskom zakonu: 
  Korisnici mogu biti sigurni da su njihovi podaci zaštićeni prema rigoroznim švicarskim zakonima o zaštiti podataka.

 • Serveri unutar Europske unije: 
  Serveri pCloud-a smješteni su unutar Europske unije, osiguravajući usklađenost s EU regulativama o zaštiti podataka.

Postajanjem službenog resellera pCloud cloud pohrane, iTSmedia otvara novo poglavlje u pružanju vrhunskih tehnoloških rješenja. 

Našim korisnicima sada je na raspolaganju jedan od najsigurnijih i najfleksibilnijih načina za pohranu, pristup i dijeljenje njihovih digitalnih podataka, gdje god se nalazili i bez obzira na uređaj koji koriste. Ovo partnerstvo je još jedan korak naprijed u našem nastojanju da