iTS Jamstvo Rada


1. Opseg Jamstva


Definicija Jamstva

Jamstvo obuhvaća sve usluge i proizvode pružene od strane iTS-a, garantirajući njihov rad prema specifikacijama navedenima u ugovoru ili ponudi. Jamstvo se primjenjuje na sve defekte i probleme u funkcioniranju softvera ili hardvera koji su direktno posljedica grešaka u radu naših tehničara ili proizvodnim greškama.

Trajanje Jamstva

Jamstvo je valjano 90 dana od datuma instalacije ili aktivacije servisa. Moguće je produženje jamstva uz dodatnu naknadu, koja uključuje pretplatu na RTS, paušalno održavanje od strane iTS-a.

Pokrivenost

Jamstvo uključuje besplatne popravke ili zamjene neispravnih dijelova, besplatne nadogradnje softvera koje su esencijalne za sigurnost i performanse sistema, te pristup tehničkoj podršci za rješavanje operativnih izazova.


2. Uvjeti za Korištenje Jamstva


Registracija

Za valjanost jamstva, korisnik se mora registrirati na web stranici iTSmedia i izvršiti plaćanje korištenjem Stripe servisa putem naše web stranice.

Dokaz o Kupnji

Validan dokaz o kupnji ili ugovor o servisu potreban je za aktivaciju jamstva. Stripe platforma automatski zadržava ove informacije, omogućavajući nam pristup potrebnim podacima za obradu jamstva.


3. Procedura Prijave Problema


Kontaktni Kanali

Možete nas kontaktirati putem e-maila, WhatsAppa ili korištenjem chat opcije na našoj web stranici.

Informacije o Prijavi

Prijava treba uključivati detaljan opis problema, kontakt informacije i bilo koji relevantan dokaz o problemu, kao što su snimke ekrana ili log datoteke.

Vrijeme Odaziva

Obećavamo odgovor u roku od 24 sata od trenutka zaprimanja vašeg zahtjeva.


4. Ograničenja Jamstva


Isključenja

Jamstvo ne pokriva štetu uzrokovanu nepravilnom upotrebom, vanjskim faktorima (npr. prirodne katastrofe) ili intervencijama trećih strana koje nisu ovlaštene od strane iTS-a.

Zlouporaba i Neautorizirane Modifikacije

Svaka zlouporaba, neautorizirane izmjene sistema ili upotreba komponenti koje nisu odobrene od strane iTS-a, mogu dovesti do gubitka prava na jamstvo.


5. Postupci nakon Isteka Jamstva

Nakon isteka standardnog roka jamstva, korisnicima nudimo opcije za njegovo produženje uz dodatnu naknadu.
Detalji i uvjeti produženja bit će dostupni na našoj web stranici ili putem direktnog kontakta s našom službom za korisnike.


6. Pravne Napomene


Promjene Uvjeta

iTS zadržava pravo na ažuriranje ili promjenu uvjeta jamstva u bilo kojem trenutku, bez obveze informiranja svih naših korisnika o svim promjenama unutar razumnog vremenskog okvira.


Ovaj dokument predstavlja formalni okvir iTS jamstva rada, osmišljen kako bi pružio jasnoću i sigurnost kako našim korisnicima, tako i našem timu. Naša je misija osigurati izvrsnost i pouzdanost u svim aspektima naših usluga, te stojimo iza kvalitete rada koji pružamo.