Usluga dizajna web stranice


Usluga web dizajna se bavi stvaranjem atraktivnog i profesionalnog izgleda vaše web stranice. Ova usluga uključuje različite aspekte dizajna, poput izbora boja, tipografije, slika i drugih elemenata koji će se koristiti na vašoj web stranici. Usluga je u okvirima rada dizajna web stranice male veličine. Usluga se nadoplaćuje uz veća web mjesta primjera paketa M i L.


500 


Opis Proizvoda


Web dizajn se može podijeliti u nekoliko dijelova:

  • Dizajn grafičkog sučelja: Ova faza uključuje izradu konceptualnog dizajna vaše web stranice, koji će se sastojati od elementa kao što su boje, tipografije, slike i ikone.

  • Razvoj: Ova faza uključuje implementaciju dizajna u kod, koristeći različite web jezike poput HTML-a, CSS-a i JavaScript-a.

  • Optimizacija: Ova faza uključuje optimizaciju vaše web stranice za različite uređaje i veličine ekrana, kao i za različite preglednike.

Web dizajn je važan jer utječe na prvi dojam vaše web stranice na posjetitelje. Ako je vaša web stranica atraktivna i profesionalna, posjetitelji će se osjećati sigurno i motivirano da ostaju i istražuju vašu web stranicu. Ako je vaša web stranica neprivlačna i neprofesionalna, posjetitelji će se brzo okrenuti i otići sa vaše web stranice.

Ukupno, usluga web dizajna je važna za svaku web stranicu koja želi poboljšati svoj izgled i privući više posjetitelja. Naš tim stručnjaka za web dizajn će raditi sa vama kako bi se osiguralo da vaša web stranica izgleda i funkcionira onako kako želite.

Usluga se nadoplaćuje uz veća web mjesta primjera usluge paketa M i L .