Nikad jednostavnije do transparetnog prikaza cijena i opisa usluge

🔧 IT Usluge i Servis IT Opreme:
Imate li problema s računalom, laptopom ili bilo kojim drugim uređajem?
-Naš tim stručnjaka brzo i efikasno rješava sve vrste kvarova.

🎨 Grafički Dizajn:
Tražite li jedinstveni vizualni identitet za svoj brand?
-Naši talentirani grafički dizajneri kreiraju očaravajuće
vizuale koji će Vašu tvrtku istaknuti u masi.

🌐 Web Dizajn i Razvoj:
Želite li modernu i responzivnu web stranicu koja će privući više klijenata?
-Naš tim web dizajnera  stvorit će stranicu prilagođenu Vašim potrebama i ciljevima.


Zašto Odabrati Nas?

  • Kvaliteta: Koristimo najnovije tehnologije i pristupe kako bismo Vam pružili vrhunsku uslugu.
  • Transparentnost: Nema skrivenih troškova, sve cijene i detalji su jasno navedeni.
  • Podrška: Naš tim je uvijek tu za Vas, bilo da imate pitanje ili trebate tehničku podršku.
5Mjesec

RTS BASIC

  • RTS za privatne korisnike,
  • tehnička udaljena podrška
  • unutar 24h
200Mjesec

RTS - ENTERPRISE BASIC

  • RTS za poslovne korisnike
  • tehnička udaljena podrška
  • unutar 24h

Naša misija je pružiti Vam najbolje rješenje za sve Vaše IT potrebe, bilo da se radi o servisu IT opreme, grafičkom dizajnu ili izradi web stranica.

Prihvaćamo sve glavne kreditne i debitne kartice putem Stripe servisa za plaćanja. Stripe je globalno priznat i siguran način obrade plaćanja koji vam pruža brz i pouzdan način plaćanja.
Stripe je jedna od vodećih platformi za obradu plaćanja koja koristi sigurnosne protokole visokog stupnja. Vaši podaci su šifrirani i nikada nisu pohranjeni na našim serverima.
Ako vaša kartica bude odbijena prilikom obrade putem Stripe-a, provjerite jeste li unijeli ispravne podatke o kartici i imate li dovoljno sredstava. Ako se problem nastavi, molimo vas da se obratite banci ili našoj službi za korisnike
Da, vaša sigurnost i privatnost su nam prioritet. Koristimo Stripe za obradu plaćanja, koji primjenjuje najnaprednije metode šifriranja i sigurnosne protokole kako bi zaštitio vaše podatke.
Ako niste zadovoljni svojom narudžbom, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila ili telefonskog poziva. Pružit ćemo vam sve potrebne informacije za povrat ili zamjenu proizvoda.
Svi cijene na našoj web stranici prikazane su u lokalnoj valuti. Stripe će automatski konvertirati iznose ako je potrebno, prema važećem tečaju.
Da, račun za vašu narudžbu bit će vam poslan putem e-maila nakon što je obrada završena. Također ga možete preuzeti i iz vašeg korisničkog računa na našoj web stranici.
- napomena: ispostava R1 računa je privremeno obustavljena
Ne, nema minimalnog iznosa za narudžbu. Možete naručiti bilo koju količinu naših proizvoda ili usluga.
Ako imate kupon ili promotivni kod, možete ga unijeti na stranici za plaćanje prije dovršetka narudžbe. Ako imate problema, molimo vas da nas kontaktirate.
Naš tim za tehničku podršku stoji vam na raspolaganju. Molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila, telefona ili obrasca za podršku na našoj web stranici, a mi ćemo vam brzo pomoći.
Da, nudimo partnerski program i razne opcije za B2B suradnju. Za više informacija molimo vas da nas kontaktirate direktno.
Ovisno o lokaciji, možemo ponuditi opciju osobnog preuzimanja. Molimo vas da nas kontaktirate za više informacija o ovom procesu.
Možete ažurirati podatke o svom računu tako da se prijavite i odete u odjeljak "iTS račun" na našoj web stranici. Ovdje možete promijeniti svoje kontakt informacije, adresu za dostavu, i druge postavke.
Naš tim je specijaliziran za pružanje prilagođenih IT rješenja. Molimo vas da nas kontaktirate s detaljima o vašim specifičnim potrebama, a mi ćemo vam rado pružiti ponudu.
Nakon što ste kupili proizvod, možete ostaviti recenziju na stranici proizvoda. Vaše mišljenje nam je važno te cijenimo vašu povratnu informaciju.

Za sve upite i pitanja slobodno nas kontaktirajte

+385 95 530 5017