Udaljena podrška


U današnje vrijeme, sve više poslova se obavlja putem računala i drugih tehnoloških uređaja. Stoga, kada se uređaji pokvare, to može prouzročiti velike probleme i zastoje u poslovanju. Srećom, postoji način kako se većina problema može otkloniti brzo i učinkovito - putem udaljene podrške.


15 


Opis Proizvoda


Udaljena podrška je tehnologija koja omogućuje stručnjacima da se povežu s vašim računalom ili drugim uređajem putem interneta. Na taj način, oni mogu vidjeti vaš zaslon i kontrolirati vaše računalo ili uređaj kao da su fizički prisutni. 

To znači da mogu brzo dijagnosticirati probleme i ponuditi rješenja bez da moraju biti fizički prisutni na vašem radnom mjestu.

Prednosti udaljene podrške

Udaljena podrška ima mnoge prednosti. Najveća prednost je brzina - stručnjaci za podršku mogu se povezati s vašim uređajem u roku od nekoliko minuta, bez obzira gdje se nalaze. To znači da se problemi mogu otkloniti brzo i bez dugotrajnih zastoja.

Udaljena podrška je i vrlo praktična - ne morate čekati da se stručnjak za podršku pojavi na vašem radnom mjestu. Umjesto toga, mogu raditi s vašim uređajem s bilo kojeg mjesta s internetskom vezom.

Kada je udaljena podrška dovoljna

Većina problema s računalima i drugim uređajima može se riješiti putem udaljene podrške. 

To uključuje probleme s softverom, virusima, postavkama i drugim uobičajenim problemima koje ljudi imaju s računalima i drugim tehnološkim uređajima.

Kada udaljena podrška nije dovoljna

Međutim, postoje slučajevi kada udaljena podrška nije dovoljna za potpun popravak uređaja. 

To se obično događa kada se problem odnosi na hardver - na primjer, kada je potreban zamjena dijelova ili kada su potrebni fizički popravci na samom uređaju.


Kako udaljena podrška može pomoći u ovim slučajevima

Iako udaljena podrška ne može uvijek riješiti sve probleme, ona i dalje može biti od pomoći čak i kada je potreban fizički popravak. 

Na primjer, stručnjaci za podršku mogu odraditi dijagnostiku putem udaljene podrške i utvrditi što je potrebno za popravak. 

Također mogu pripremiti sve potrebne dijelove ili alate za fizički popravak, kako bi se ubrzao postupak kada se stručnjak pojavi na licu mjesta.

Kako se pripremiti za udaljenu podršku

Prije nego što zatražite udaljenu podršku, potrebno je osigurati neke stvari kako bi se postupak mogao odvijati što učinkovitije. Prvo, trebate osigurati stabilnu internetsku vezu kako bi stručnjak mogao pristupiti vašem uređaju bez prekida. Također je važno osigurati da imate potreban program ili aplikaciju potrebnu za udaljenu podršku. Više informacija pod sekcijom "Podrška"Politika privatnosti korištenja AnyDesk aplikacije od strane iTS-a uključuje snimanje svake sesije radi poboljšanja usluge i kvalitete korisničkog iskustva, ali se snimke čuvaju sigurno i samo ovlaštene osobe ih mogu pregledati. Klijent može zatražiti pregled snimke svoje sesije. 

iTS se nikada neće spojiti na računalo korisnika bez prethodne obavijesti i pristanka korisnika. 

iTS također štiti privatnost podataka svojih korisnika i koristi različite sigurnosne mjere kako bi zaštitio podatke i spriječio neovlašten pristup, korištenje, otkrivanje, mijenjanje ili uništavanje podataka. 

Podaci korisnika neće biti podijeljeni ili prodani trećim stranama,
osim u slučajevima kada se to zakonski traži.