System building


Usluga System buildinga se odnosi na projektiranje, kupovinu i sastavljanje računalnih sustava prema specifikacijama korisnika. Naši stručnjaci će se posvetiti projektiranju idealnog sustava za korisnikove potrebe, te će odabrati najbolje komponente za izradu istog. Sastavljanje računalnog sustava je proces gdje se pojedine komponente ugrađuju u kućište i povezuju međusobno, a zatim se sustav inicijalizira i optimizira. Inicijalizacija se odnosi na instaliranje operativnog sustava i postavljanje osnovnih postavki, dok se optimizacija odnosi na podešavanje sustava i dodatna optimizacija rada istog.


40 


Opis Proizvoda


Sastavljanje računala prema vašim specifikacijama i željama može biti zastrašujuće iskustvo za one koji nisu upoznati sa svim potrebnim komponentama i njihovim performansama. 

Usluga system buildinga je proces sastavljanja računala prema vašim specifikacijama i željama. Ova usluga uključuje pomoć pri odabiru odgovarajućih komponenti, sastavljanje računala, inicijalizaciju i postavljanje operativnog sustava. Sve komponente koje se koriste pri sastavljanju računala se odabiru i kombiniraju tako da zajedno pružaju optimalne performanse i kvalitetu rada za konkretne potrebe korisnika.

Kako radi usluga System Building?

Korak 1: Odabir komponenti

Prvi korak u usluzi System Buildinga je odabir komponenti.
Ovo uključuje CPU (procesor), RAM (radnu memoriju), hard disk (HDD ili SSD), grafičku karticu, napajanje, kućište i ostale perifernije komponente.

Svaka komponenta ima svoje specifikacije i performanse koje utječu na kvalitetu rada računala.

Korak 2: Sastavljanje računala

Nakon što se odaberu komponente, sljedeći korak je sastavljanje računala. To uključuje montiranje svih komponenti u kućište, povezivanje kabela i provjeru rada svih dijelova. Stručnjaci za System Building pažljivo provjeravaju svaki korak kako bi bili sigurni da je računalo savršeno sastavljeno.

Korak 3: Inicijalizacija računala

Inicijalizacija računala uključuje postavljanje operativnog sustava i instalaciju potrebnih drivera i aplikacija. Ovo je vrlo važan korak koji će osigurati da računalo radi bez poteškoća. Stručnjaci također obavljaju optimizaciju računala za bolje performanse i brže radno okruženje. 

(iTS elementals usluga inicijalizacije računala uključena u cijenu)

Korak 4: Testiranje i kvaliteta

Kada je računalo sastavljeno i inicijalizirano, stručnjaci za System Building testiraju ga kako bi bili sigurni da radi ispravno. 

To uključuje testiranje performansi, stabilnosti i sigurnosti. 

Nakon testiranja, stručnjaci će osigurati da je kvaliteta rada računala optimalna.

Korak 5: Dostava

Nakon što je računalo testirano i osigurano da radi savršeno, stručnjaci ga pakiraju i dostavljaju klijentu - također klijent može samostalno prikupiti uređaj sa servisa.

Klijent također dobiva upute za uporabu i održavanje računala te RTS BASIC pretplatu 3mj u slučaju ikakvih poteškoća ili upita.