Kreiranje LinkedIn profila


Kreiranje LinkedIn profila je važan korak u izgradnji vašeg digitalnog identiteta i povećanju vaše profesionalne vidljivosti na internetu. LinkedIn je društvena mreža namijenjena poslovnim korisnicima koja omogućuje umrežavanje, razmjenu stručnih znanja i iskustava te pronalaženje novih poslovnih prilika.


15 


Opis Proizvoda


Linked In je društvena mreža za poslovno povezivanje i karijeru.

To je mjesto gdje se možete povezati s kolegama, suradnicima, poslodavcima i stručnjacima iz svoje industrije. Izrada Linked In profila omogućava vam da se predstavite poslovnoj zajednici i promovirate svoj rad i usluge.


Prilikom izrade Linked In profila, važno je da profil bude profesionalan i da sadrži važne informacije o vašem radnom iskustvu, obrazovanju, vještinama i ciljevima. Kako bi se vaš profil lakše pronašao u pretrazi, važno je koristiti relevantne ključne riječi u opisu vaše pozicije i industrije. 


Također, možete dodati poveznice na vašu web stranicu, radove i druge relevantne projekte kako bi posjetitelji imali više informacija o Vama i vašem radu.


Izrada Linked In profila je važna za Vašu karijeru jer omogućuje da se povežete s ljudima iz jednake industrije, da se predstavite poslovnoj zajednici i da budete vidljivi za poslodavce koji traže stručnjake u tom području. 

Koristite Linked In za promoviranje sebe i svojih usluga te za pronalaženje novih poslovnih prilika.