. . .
Web dizajn image
Cilj nam je na što pregledniji i jednostavniji način predstaviti Vas,
Vaš projekt, obrt ,tvrtku …

Od jednostavnih „Porfilio“ stranica do stranica koje su namijenjene za
digitalni booking - poput stranica za Vaše apartmane , ugostiteljske objekte,
OPG obrte i sličnih , pa sve do velikih projekata koji predstavljaju Vaše poslovanje , tvrtku i web shop....

Raznolikost potreba uvjetuje izgradnju web stranice jer je ona jedan profesionalan prikaz Vas i Vašeg poslovanja na internetu.

Svaki projekt izgradnje web stranice , bilo to zbog potrebe vlastitog hobia ili zbog predstavljanja Vašeg projekta je unikatan sam po sebi
te po našem standardu sigurnosti te brzine i optimizacije - svaka stranica je unikatna sama po sebi s svojom namjenom i sadržajem , a ipak ostaje jednostavna za snalaziti se i pregledna.

Naše stranice dolaze s inovativnim i jednostavnim back-end sučeljem s kojim i sami možete upravljati svojom stranicom.

Web design je profesionalan način za prezentirati sebe ili svoju tvrtku.

iTSmedia za Vas može kreirati predivnu web stranicu koja će označavati Vas i Vaše poduzeće na internetu.

Cijena izrade web stranica ovisi o više faktora – broju stranica i podstanica, da li je stranica višejezična te na koliko jezika se prevodi, količini materijala koje želite postaviti na Vašu stranicu, broju fotografija ili proizvoda, broju smještajnih jedinica i naravno koje sve funkcionalnosti mora imati Web stranica.

Sav rad obavljamo zajedno no ipak neke dijelove Vi morate napraviti za nas.
Vaš zadatak je da nam dostavite
 • materijale 
 • slike 
 • videozapise
 • tekst
 • dokumente (MS Word, MS Excel, PDF) 
 • aplikacije
(spremljene u .zip ili 7.z file uz napomenu da sve datoteke moraju biti sigurne i da će morati proći antivirusni test )

U nastavku možete pronaći informacije o okvirnim cijenama naših usluga, a s obzirom na to da je svaki projekt specifičan za više detalja o točnoj cijeni ćemo razglabati tokom sastanka.

Uz jednostavan back-end do predivnog sučelja kojem Vaši korisnici „surfaj-u“,
te raznovrsne prednosti korištenja naših host-ova možemo stvoriti savršenu web-stranicu za Vas !

Sve cijene domena i usluga su dogovorne i ovisne o modelu stranice te "težini" rada.

Stranice je moguće otkupiti na 1,2,3,5,10 godina te sukladno o duljini je cijena po mjesecu manja.Pogledajte našu ponudu .

U navedenom okviru nam ostavite tražene informacije , s njima možemo stvoriti jednu oglednu (test) stranicu te s dogovorenim sastankom možemo popuniti preostale
 informacije te je Vaša web stranica u tren oka spremna za pregledavanje i oglašavanje ! 

Kontakt podatci

Prvo... upoznajmo se !

Radujemo se budućoj suradnji s Vama, nadamo se da će naši rezultati ubrzati i pojednostavniti vaš pristup pri radu u  marketingu i/ili predstavljanju vašeg rada.
Molimo da ispunite sljedeći formular s kontakt podatcima da možemo kreirati web stranicu namijenjenu za Vaše potrebe.

Ta će stranica biti prototip te ćemo naknadno zajedničkim radom  usavršiti i popuniti i najsitnije detalje - tako da stranica bude idealna i savršena za prikaz na svim platformama.

*
*
*

Podatci o tvrtci/poslovanju

Ukoliko je web mjesto namjenjeno za fizičku osobu ili osobno projekt, tada zanemarite sljedeće

Podatci za stvaranje stranice

Ovo je iznimno važan korak pri stvaranju web mjesta prilagođenim vašim potrebama te je jako važno sljedeću formu popuniti po očekivanjima i željama.


Za sam početak je ključna i sama informatizacija Vašeg poslovanja te da li imate sadašnju web stranicu koju možemo koristiti za prijenos resursa na novo mjesto

Super, sljedi nam odabir najvažnije stavke svakog poslovanja - a to je njegov grb, znak .... LOGO


Logo je baza svog dizajna orijentiranog oko vašeg poslovanja... boje loga su ključne te same određuju boje i konstrukciju web mjesta - uz moguće naknadne promjene naravno :) 

Molimo Vas da nap uploadate svoj logo, u vektorskom formatu - .png .pdf .ai i slični formati

Sad... jedan neobavezan upit...

S obzirom da boje loga ne moraju nužno označavati boju vašeg poslovanja, u tom slučaju Vas molimo da nam navedite svoje boje poput : bijele, ružičaste i plave, a točne boje ćemo naknadno uređivati 
 
 

Što je bolje Vaša web stranica integrirana u ostale profile društvenih mreža - to se bolje odražava na samu vidljivost stranice....


Marketing je pomalo zbunjujuće iskustvo koje svatko tko ima svoje poslovanje mora proći... A marketing je jedna petlja iz koje je teško izaći... ovisno o vrstima poslovanja, naravno.

Stoga Vas molimo da željene servise označite spremnim za integraciju te da navedete url linkove tih stranica ( uvijek je naknadno moguće integrirati druđtvenu mrežu unutar stranice ) 

Ukoliko ste odabrali integraciju društvenih mreža u stranicu tada navedite u dolje navedenom okviru url linkove / poveznice na iste

Sada dolazi dio gdje pomažete nama ubrzati dizajn...


Procjenom svoje želje...plana, opisivanja projekta - zapišite nam željene podstranice koje bi sačinjavale Vaše web mjesto 

... i to je to....


Lagano zar ne ? - ove će nam informacije pomoći kreirati prototipnu stranicu gdje ćemo naknadno zajedničkim sastancima oblikovati tu ideju na najbolji mogući način ! 

Još samo nekoliko administrativnih pitanja i brzo smo gotovi..

Nekoliko administrativnih pitanja....

I nekoliko objašnjenja za sljedeće pojmove.

CMS (Content management system) je sustav koji omogućuje upravljanje sadržajem. Na taj način moći ćete upravljati svoju web stranicu , i tu moć dobivate u svoje ruke ... no oprez, s velikom moći - dolazi velika odgovornost ... pogrešnim korištenjem možete svoju web stranicu onesposobiti... - za sve upite i savjete i dalje ostajemo tu kao vaš partner :) 

MARKETING je profitabilno zadovoljenje potreba korisnika. Predstavlja dinamično područje poslovne ekonomije koja počiva na tržišnoj razmjeni. 
Marketing možete obavljati sami ili uz pomoć administratora... no s obzirom da smo u današnje vrijeme svi usko povezani uz sama korištenja društvenih mreža - voditi istu nije teško, stoga potičemo samostalan marketing

 
 
 
 
Huh... možda smo se malo prevarili s rečenicom u prethodnom koraku : "..ove će nam informacije pomoći kreirati prototipnu stranicu gdje ćemo naknadno zajedničkim sastancima oblikovati tu ideju na najbolji mogući način ! ".

Jedan veliki dio smo zaboravili... a to je 

Dokumentacija stranice

ovdje nam možete poslati svoje podatke za web stranicu.
Na taj način možemo ubrzati vrijeme izrade.
S obzirom da na svaki projekt gledamo kao novo partnerstvo i suradnju, na svaki je potrebno odvojiti malo ljubavi i razumijevanja, a za takvo što iznimno su nam važne sljedeće informacije... bez njih smo izgubljeni, ali pak s njima bolje razumijemo projekt na kojem radimo te možemo izraditi jako brzo i kompleksnije stranice u rekordnom roku.

Krenimo s jezikom...
 
 
 
 
 
Ukoliko je vaša dokumentacija u više datoteka molimo da ih komprimirate ih u .zip, .7z ili sličanom formatu)
Svu dokumentaciju Vas molimo da napišete, odnosno da imate spremljene u "word" formatu, dakle .doc/x ili sličnom obliku digitalnog zapisa 

da.... to je to... za sada :) 

Imati ćemo još pitanja za izradu stranice naknadno, nakon izrade prototipne verzije...


Ukoliko je stranica hitan projekt.. molimo da navedete krajnji rok izrade stranica(deadline) ... čisto za organizaciju samog vremena i rada :) 

Deadline
 

Ako nam želite poslati dodatnu napomenu možete to napraviti u sljedećem okviru : 

Zahvaljujemo se na vremenu te se radujemo kontaktu s Vama... 

Ugodan ostatak dana.

Ukoliko ne želite sami brinuti o održavanju svog web mjesta, ovaj paket je idealan za vas! Izuzev troškova hostinga web stranice i troškova domene, ovaj paket pruža potrebnu podršku za održavanje vašeg web mjesta.

All in One rješenje web hostinga i održavanja pruža brojne prednosti za prezentativni dio vašeg poslovanja. Ovo rješenje uključuje hosting, domenu, vođenje statistike, održavanje web stranice, grafički i promo dizajn, vođenje logistike web stranice, održavanje sadržaja web stranice, vođenje marketinga na društvenim mrežama te nadopunu i korekciju sadržaja na zahtjev.

450Mjesec

AiO Web

 • hosting
 • domena
 • vođenje statistike
 • održavanje web stranice
 • grafički dizajn i promo dizajn
 • vođenje logistike web stranice
 • održavanje sadržaja web stranice
 • vođenje marketinga
 • SEO PRO
 • SEM
 • SMM

POGLEDAJ NAŠE RADOVE

Također koristeći se send@its gumbom možeš poslati veću količinu datoteka direktno u naš oblak :)

Nije te strah samostalno kreirati stranicu za vlastite potrebe ?

Koristeći sljedeći gumb možeš samostalno istražiti platformu za web dizajn naziva SITE123

SITE je jedan od najednostavnih no najefikasnijih platformi za web dizajn, gdje možeš bez ikakvog iskustva kreirati stranicu za svoj projektić - a mi smo tu ako igdje zapneš!