SERVIS I DIJAGNOSTIKA TE INCIJALIZACIJA MREŽE, MREŽNE OPREME...

iTS nudi usluge postavljanja i inicijalizacije računalne mreže, te dijagnostici i otklanjanju poteškoća iste.

Probleme u računalnoj mreži 

Često je teško pronaći te dijagnosticirati, pogotovo ukoliko su simptomi nepovezani.


Pomoću naprednih dijagnostičkih alata možemo pronaći i popraviti svaki problem uzrokovan neispravnom podešavanju parametara mrežne opreme ili nekakvim kvarom.

Mrežne veze pomno pregledavamo i testiramo te umrežavamo bežično i žično svu potrebnu opremu koja Vam je potrebna za neometan rad. 

Tokom rada i umrežavanju ukoliko se nalazite u urbanijem području moguće je postaviti određeni bežični kanal kako bi se izbjegla interferencija, te je moguće podesiti velik broj opcija ,poput imena mreže i lozinke koji su samo jedni od mogućih opcija kako bi se postigla najbolja performansa, pouzdanost i sigurnost Vaše mreže.


Sigurnost mreže 

Vaša privatnost i sigurnost su nam na prvom mjestu! – ukoliko imate slabu točku u vašoj mreži riskirate sve podatke svih korisnika koji su spojeni na istu mrežu , te je moguće prenositi neželjen software s mreže na mrežu i tako dodatno širiti zarazu na slabo zaštićenim mrežama.
Zaštita sustava i računalne mreže je iznimno važna i ključna stvar za koju je dodatno potrebno obratiti pozornost.


Mrežu je moguće zaštititi dodatnim sigurnosnim protokolima ,antivirusnim programima i vatro-zidovima(firewall) te odvojenim fizičkim uređajima koji po specijaliziranim faktorima propuštaju informacije unutar i van Vaše mrežne infrastrukture. 

Možda se većina problema i neusklađenosti dešavaju zbog loše konfiguracije sadašnje strukture mreže te mreža možda ne radi zbog najsitnijeg problema i svoje ne optimizacije ili je riječ ipak o povezivanju pisaća s računalom ili povezivanje više računala u privatnu mrežu tu smo za Vas!