4 wheel adventures

4 wheel adventures

4Wheel Adventures je turistička tvrtka koja je osnovana 2022. godine s ciljem da oplemeni turističku ponudu mjesta Grebaštica i grada Šibenika. tvrtka se ističe svojom velikom ljubavlju prema prirodi te željom da s drugima podijeli svoja iskustva, jedinstvene doživljaje prirode i avanturistički duh.

Saznajte više
Privatna praksa fizikalne terapije

Privatna praksa fizikalne terapije

Privatna praksa fizikalne terapije nudi širok spektar terapija i tehnika koje pomažu u rehabilitaciji tijela nakon ozljeda ili operacija. Među najčešće korištenim terapijama uključuju se elektroterapija i terapija laserom, koje se koriste za smanjenje boli i upale, poboljšanje cirkulacije i opuštanje mišića.

Saznajte više
Apartman Mistique

Apartman Mistique

Apartman Mistique je moderno uređen apartman smješten u Šibeniku, udaljen samo 3 minute hoda od plaže. Ova udobna i sigurna nekretnina nudi klimatizirani smještaj s potpuno opremljenom kuhinjom. Apartman sadrži i dnevni boravak te flat-screen TV.

Saznajte više
TAXI NIKA

TAXI NIKA

Taxi Nika, vaš pouzdani partnera za vožnje u Šibeniku! Naša tvrtka nudi udobne i brze vožnje za svaku prigodu - od jednostavnih transfera do složenijih rješenja za poslovne i privatne potrebe. Naši profesionalni i srdačni vozači, koji uvijek pružaju široki osmijeh, čekaju spremni da vas odvezu na bilo koju destinaciju u gradu i izvan njega.

Saznajte više
Kruška.hr

Kruška.hr

Kruška je mladi brend koji teži poboljšanju kvalitete života svojih korisnika. Uz turističku agenciju, košarkaški klub i caffe bar, Kruška nudi različite usluge koje su prilagođene potrebama modernog društva. Naš mlad i profesionalan tim posvećen je pružanju najbolje moguće usluge te stvaranju pozitivne promjene u zajednici.

Saznajte više
KIR Taxi

KIR Taxi

Dobrodošli u KIR TAXI, tvrtku koja se bavi pružanjem usluga prijevoza na području Hrvatske. Kir taxi pruža visokokvalitetne usluge prijevoza po povoljnim cijenama te se trudimo pružiti najbolju moguću uslugu našim klijentima.

Saznajte više
Intelligente Slim

Intelligente Slim

Intelligente Slim prodaje kvalitetne i učinkovite kozmetičke uređaje te pruža savjetovanje, servisnu podršku i detaljnu edukaciju o njihovoj upotrebi u praksi.

Saznajte više
OPG Rudan

OPG Rudan

OPG Rudan je obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo smješteno u malom naselju u selu Radoniću, u srcu dalmatinske zagore, nedaleko Nacionalnog parka Krka. Obitelj Rudan već dugi niz godina se bavi poljoprivredom i uzgojem životinja te proizvodi visokokvalitetne proizvode za naše kupce. Lokacija u srcu prirode omogućuje korištenje prirodnih resursa i stvaranje zdravih i ukusnih proizvoda koje ponosno predstavlja na tržištu.

Saznajte više
Money Scout

Money Scout

Ako niste zadovoljni svojim trenutnim prihodima, pridružite se Money Scoutu! U vrijeme recesije, važnije je nego ikad osigurati financijsku sigurnost. Money Scout može vam pomoći preživjeti ovaj gospodarski pad te izbjeći rasipanje novca i života zbog nekontroliranih okolnosti.

Saznajte više
Hrvatska udruga poslovnih žena

Hrvatska udruga poslovnih žena

Hrvatska udruga poslovnih žena (KRUG) je organizacija koja okuplja žene poduzetnice i poslovne žene diljem Hrvatske. Osnovana je s ciljem promoviranja ženskog poduzetništva te unapređenja poslovnih vještina i znanja svojih članica. KRUG pruža svojim članicama podršku i pomoć u razvoju njihovih poslovnih ideja i projekata, te ih informira o novim trendovima i prilikama na tržištu.

Saznajte više
Dječji vrtić Žižula

Dječji vrtić Žižula

Dječji vrtić Žižula je ustanova za predškolski odgoj i obrazovanje koja pruža visokokvalitetnu skrb i obrazovanje za djecu predškolske dobi. S iskusnim i stručnim osobljem te modernim prostorima, osigurava da se svako dijete osjeća dobrodošlo i sigurno, te da se potiče njihov kreativni razvoj i društvene vještine.

Saznajte više
Murter Transfers Kornati

Murter Transfers Kornati

Murter Transfers Kornati su specijalisti za prijevoz brodom koji pružaju vrhunsku uslugu i siguran prijevoz do Kornatskog arhipelaga. S iskusnim i stručnim posadom te modernim brodovima, osiguravaju da se svaki putnik osjeća dobrodošlo i sigurno, te da se potiče njihovo uživanje i otkrivanje prirodnih ljepota Kornata.

Saznajte više
Sweet Dreams Luxury Vacation Rentals

Sweet Dreams Luxury Vacation Rentals

Sweet Dreams Luksuzni Apartmani za odmor je smještaj koja pruža iznimno visokokvalitetnu i komfornu opciju za odmor. S iskusnim i stručnim osobljem te luksuznim smještajima, osiguravamo da se svaki gost osjeća dobrodošlo i ugodno, te da se potiče njihov opuštajući odmor i stvaranje nezaboravnih uspomena. Naše moderne i prostrane jedinice dizajnirane su da zadovolje svačije potrebe, nudeći vam priliku za bijeg od svakodnevnice u opuštenoj i mirnoj atmosferi.

Saznajte više