Projekti su zanimljiv i težak način kako učiniti promjenu i digitalizirati te modernizirati današnje tržište. iTS i iTSmedia (svi partneri i članovi grupe) imaju u zajedničkom cilju unaprjeđivanje i moderniziranje tržišta te postizanje jedne nove informativne zajednice koja je uvijek spremna pomoći drugom.

Projekti
U budućnosti su planirani dodatni "cvijetovi" projekta koji će unaprjeđivati usluge iTS-a ,

usluge partnera te poticati modernizaciju i digitalizaciju te edukaciju korisnika.

Sve projekte navedene održava iTSmedia s svojom grupom te zajednički pospješuju kvalitetu naše okoline.Činjenica je da je informatika i dalje udaljen pojam većine naših sugrađana , te je nažalost stavka sveg toga slaba informativnost i mogućnosti učenja o generalnom korištenju računalne opreme kao alata naše svakodnevnice.


Cilj, misija i vizija je pospješenje edukativne kvalitete naše svakodnevnice i poticanje generalnog informatičkog znanja.

Kroz naše projekte ciljamo na podizanje edukativnog standarda te kroz digitalizaciju smanjiti nepotreban plastični otpad te dodatno
iskorištavanje naše tehničke opreme.

Još dosta projekata nas čeka u budućnosti te su nam potrebni svi prijatelji i partneri koje možemo imati u ovom plemenitom pokretu.
Uz partnerstva iTSmedia grupe možemo postići željenu modernizaciju te su naša vrata uvijek otvorena za sve one koje žele pripomoći.

 Postani s nama nova promjena i učinimo promjene već danas !


mojMeni

https://www.mojmeni.eu/