. . .
Projekti image
Projekti su zanimljiv i težak način kako učiniti promjenu i digitalizirati te modernizirati današnje tržište.

iTS i iTSmedia (svi partneri i članovi grupe) imaju u zajedničkom cilju unaprjeđivanje i moderniziranje tržišta te postizanje jedne nove informativne zajednice koja je uvijek spremna pomoći drugom.

U budućnosti su planirani dodatni "cvijetovi" projekta koji će unaprjeđivati usluge iTS-a ,

usluge partnera te poticati modernizaciju i digitalizaciju te edukaciju korisnika.

Sve projekte navedene održava iTSmedia s svojom grupom te zajednički pospješuju kvalitetu naše okoline.Činjenica je da je informatika i dalje udaljen pojam većine naših sugrađana , te je nažalost stavka sveg toga slaba informativnost i mogućnosti učenja o generalnom korištenju računalne opreme kao alata naše svakodnevnice.


Cilj, misija i vizija je pospješenje edukativne kvalitete naše svakodnevnice i poticanje generalnog informatičkog znanja.

Kroz naše projekte ciljamo na podizanje edukativnog standarda te kroz digitalizaciju smanjiti nepotreban plastični otpad te dodatno
iskorištavanje naše tehničke opreme.

Još dosta projekata nas čeka u budućnosti te su nam potrebni svi prijatelji i partneri koje možemo imati u ovom plemenitom pokretu.
Uz partnerstva iTSmedia grupe možemo postići željenu modernizaciju te su naša vrata uvijek otvorena za sve one koje žele pripomoći.

 Postani s nama nova promjena i učinimo promjene već danas !


mojMeni

mojMeni

https://www.mojmeni.eu/ MojMeni je besplatna platforma za prikaz digitalnih cjenika namijenjenim ugostiteljskim poslovanjima. (platforma je zatvorena zbog niskog odaziva)

Saznajte više
iTS Blog

iTS Blog

Cilj iTS bloga je pružiti stručna i korisna objašnjenja o različitim aspektima IT-a, kao što su nove tehnologije, programski jezici, softverska rješenja i druge relevantne teme. Ovaj je projekt u izradi te se nadamo do kraja 2023. godine imati kvalitetan i stručno pisan blog.

iTS Edu

iTS Edu

iTS program edukacije u IT sektoru je namijenjen svim onim osobama koje žele proširiti svoja znanja i vještine u području informacijskih tehnologija.

Saznajte više
iTS Forum

iTS Forum

iTS forum je mjesto gdje se stručnjaci iz područja informatike i tehnologije mogu međusobno razmjenjivati svoje znanje i iskustvo te raspravljati o najnovijim trendovima i tehnologijama u ovom dinamičnom području.

Saznajte više
iTSmedia Eventi

iTSmedia Eventi

Ovaj program može uključivati ​​predavanja, radionice, panel diskusije, prezentacije i druge oblike obrazovanja koje su dizajnirane da pruže učesnicima nove informacije i vještine koje će im pomoći u njihovim poslovnim i stručnim ciljevima.

Saznajte više
5

Iznos donacije