Mega cloud

MEGA je usluga za pohranu u oblaku i hosting datoteka koju nudi MEGA Limited, tvrtka sa sjedištem u Aucklandu, Novi Zeland.

Saznajte više  

Google drive

Google Drive je servis za pohranu i dijeljenje datoteka u oblaku kojega je pokrenuo Google.

Saznajte više  

Sync.com

Sync.com je usluga za pohranu datoteka u oblaku koja omogućuje korisnicima da pohranjuju i dijele datoteke između različitih uređaja i računala. Sync.com također nudi opcije za sigurno dijeljenje datoteka, uključujući mogućnost postavljanja lozinki i vremenskog ograničenja za pristup datotekama.

Saznajte više  

pCloud

pCloud je cloud storage platforma koja omogućuje korisnicima da spremaju, dijele i pristupaju datotekama putem interneta.

icedrive

Icedrive je oblak za pohranu podataka koji omogućava korisnicima da pohranjuju, dijele i pristupaju svojim datotekama putem interneta.

Saznajte više  

Dropbox

Dropbox je usluga cloud storage-a koja omogućava pojedincima i timovima da pohranjuju, dijele i sinhroniziraju datoteke putem interneta. To je jednostavan način da se datoteke pohranjuju na jednom mjestu i mogu se pristupiti s bilo kojeg uređaja uz internet konekciju.

Saznajte više  

Filen

Filen je oblak za pohranu i razmjenu datoteka koji omogućuje korisnicima da pohranjuju, dijele i pregledavaju svoje datoteke u stvarnom vremenu. To je pogodan za pojedince i tvrtke koje žele sigurno pohranjivati, dijeliti i razmjenjivati datoteke.

Saznajte više  

OpenDrive

OpenDrive je usluga za pohranu i dijeljenje datoteka u oblaku (cloud). Omogućuje pohranu različitih vrsta datoteka, kao što su dokumenti, slike, video zapisi i druge vrste datoteka, te ih dijeljenje s drugima.

Saznajte više  

iCloud

Cloud je usluga za pohranu i dijeljenje datoteka u oblaku (cloud) koju pruža tvrtka Apple. Omogućuje pohranu različitih vrsta datoteka, kao što su dokumenti, slike, video zapisi i druge vrste datoteka, te ih dijeljenje s drugima

Saznajte više