Ako želite izraditi novo web mjesto, prvi korak je dogovoriti konzultacije s timom iTSmedia za izradu web stranica.

Tijekom konzultacija, osoblje će s Vama razgovarati o Vašim ciljevima, potrebama i željama za web stranicom kako bi se utvrdilo što je potrebno kako bi se stvorila stranica koja odgovara Vašim potrebama.

Nakon što se utvrde potrebe za web stranicom, bit će potrebno poslati sve potrebne informacije i sadržaj koji će biti uključeni na stranici.

Iznimno nam pomaže i ubrzava proces ako unaprijed ispunite ovu formu i pošaljete što više dokumentacije.

To uključuje informacije o Vašem poslovanju ili organizaciji, proizvodima i uslugama koje nudite, fotografijama i bilo kakvim drugim relevantnim sadržajem.

Tim za izradu web stranica će koristiti ove informacije kako bi stvorio dizajn i funkcionalnost stranice koja će zadovoljiti Vaše potrebe.

Kontakt podatci

Naš cilj je stvoriti web stranicu koja će vam olakšati rad u marketingu i/ili predstavljanju vašeg rada.

*
*
*

Podatci o tvrtci/poslovanju

Ukoliko je web mjesto namjenjeno za fizičku osobu ili osobni projekt, tada zanemarite sljedeće

Podaci za izradu web stranice.

Logo je temelj svakog dizajna orijentiranog oko vašeg poslovanja. Boje vašeg loga su ključne i određuju boje i konstrukciju vaše web stranice - naravno, uz mogućnost kasnijih promjena.Vaš logo je važan dio vašeg brenda i pomoći će nam u stvaranju prilagođenog rješenja koje će predstavljati vaše poslovanje na mreži. Ako nemate logo, rado ćemo vam pomoći u njegovom stvaranju kako bismo vam osigurali kvalitetan i prepoznatljiv brend.
Molimo Vas da nam svoj logo pošaljete u vektorskom formatu - .svg pdf .ai ili .svg 

 
 
Ako nam svoj logo pošaljete u drugačijem formatu, primjera .jpg/.jpeg nastojati ćemo vektorirati ili obnoviti Vaš logo
S obzirom da boje vašeg loga ne moraju nužno označavati boje vašeg poslovanja, molimo vas da nam navedete svoje željene boje, kao što su bijela, ružičasta, plava i sl. Naravno, točne boje ćemo naknadno prilagođavati i uređivati u skladu s vašim željama.

Ukoliko ste odabrali integraciju društvenih mreža u stranicu tada navedite u dolje navedenom okviru url linkove / poveznice na iste


Administrativna pitanja

CMS (Content Management System) je sustav koji vam omogućuje jednostavno upravljanje sadržajem vaše web stranice. CMS sustav vam daje kontrolu nad vašom web stranicom, omogućujući vam ažuriranje i uređivanje sadržaja na jednostavan način. Nadamo se da smo vam uspjeli približiti ove pojmove i da ćete sada imati bolji uvid u upravljanje vašom web stranicom i marketinškim aktivnostima. Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite. 
 
 
 
 
*

Korisničke preferanse

Dodatne informacije


Deadline (krajnji rok)
 

Zahvaljujemo Vam na vremenu koje ste izdvojili. Uskoro ćete dobiti povratni kontakt od našeg tima. Hvala Vam na interesu za naše usluge!

Web dizajn image
Hvala vam na interesu za naše usluge konzultacija i izrade prototipne web stranice za vaše osobne potrebe ili poslovanje.

Da bismo vam pomogli u ostvarenju vaših ciljeva, potrebni su nam detaljni podaci o vašem projektu.

Molimo vas da popunite sljedeću formu kako bismo bolje razumjeli vaše potrebe i mogli vam ponuditi prilagođeno rješenje.


Razumijemo da je vaša web stranica ključan alat za uspjeh vašeg poslovanja, a kako bismo vam osigurali najbolju moguću uslugu, potrebno nam je pružiti detaljne informacije o vašem projektu i vašim preferencijama.

Stoga smo kreirali ovu formu kako bismo bolje razumjeli vaše potrebe i želje za vašu web stranicu.

U ovoj formi pronaći ćete detaljna pitanja o svrsi vaše web stranice
, ciljnoj publici, funkcionalnostima, dizajnu i drugim specifičnostima koje su nam potrebne kako bismo stvorili web stranicu prilagođenu vašim poslovnim ciljevima, vašoj ciljnoj publici i vašem brendu.


Svi podaci koje nam pružite putem ove forme bit će obrađeni u skladu s našom politikom privatnosti i neće se dijeliti s trećim stranama.

Vaši podaci bit će korišteni isključivo u svrhu izrade web stranice i pružanja usluga koje ste zatražili.

Molimo vas da pažljivo ispunite sva pitanja u ovoj formi kako bismo vam pružili prilagođeno rješenje koje će vam najbolje odgovarati.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili posebnih zahtjeva, slobodno nam ih navedite u zadnjem dijelu forme.

Hvala vam na povjerenju. Nakon što primimo vašu narudžbu, kontaktirat ćemo vas kako bismo razgovarali o detaljima vašeg projekta i pružili vam točan plan cijena.

Vaša web stranica bit će stvorena s ciljem postizanja najboljih rezultata za vaše poslovanje.