ABOUT image
Dobrodošli u svijet iTSmedie, gdje tehnologija susreće inovaciju.

Mi smo iTSmedia, skupina stručnjaka iz različitih područja informacijsko-tehnološkog sektora koji se okupljamo s ciljem promicanja informatičke pismenosti i stvaranja povezane zajednice.

Kroz razmjenu stručnog znanja i iskustva, suradnju na projektima, i pružanje podrške kolegama, težimo razvoju vlastitih profesionalnih vještina i poboljšanju kvalitete poslovanja.

Naša Misija
Svakodnevno ulažemo u IT sustave drugih poslovanja jer prepoznajemo važnost digitalne efikasnosti. Naša misija uključuje:
  • Povećanje učinkovitosti poslovanja: Naši moderni IT sustavi omogućuju brže i efikasnije obavljanje zadataka.
  • Povećanje fleksibilnosti i prilagodljivosti: Reagiramo brzo na tržišne promjene i potrebe korisnika.
  • Povećanje konkurentnosti: Pružamo prednost tvrtkama kroz napredne IT sustave.
  • Povećanje sigurnosti podataka: Vaši podaci su sigurni s nama, zahvaljujući najmodernijim tehnologijama za zaštitu podataka.
U današnje vrijeme, tehnologija igra ključnu ulogu u poslovanju. Naši stručnjaci su ovdje da vam pomognu uspješno se prilagoditi digitalnom okruženju i iskoristiti prednosti koje tehnologija nudi.

Partnerstvo s iTSm-om
Sudjelovanje u iTSmedia grupi je besplatno i donosi brojne pogodnosti, uključujući besplatan prikaz i affiliate vaših usluga na našim stranicama. Ovo je izvrstan način za stvaranje interesantnog, kvalitetnog i održivog sustava marketinga vašeg poslovanja zajedno s nama i brojnim drugim partnerima.

iTS je podbrend iTSmedie koji nudi široku paletu IT usluga, uključujući tehničku i terensku podršku, održavanje pisača, mrežne infrastrukture, sigurno cloud okruženje i mnoge druge usluge.

Osnovan od strane Josipa Marčića, iTS kontinuirano prati tehnološke trendove i prilagođava se potrebama klijenata. Akronim iTS znači "intelligent Tech Support", a servis uključuje održavanje i popravak računalne opreme.

Sa kvalificiranim timom koji se može prilagoditi specifičnim potrebama klijenata i njihovom radnom vremenu, iTS nudi brza i efikasna rješenja za sve vrste poslovanja.U svijetu poslovanja, timski rad predstavlja ključni faktor za uspješnost i rast tvrtke. 


Upravo zato, izbor pravog tima od ključne je važnosti.


Naš profesionalni tim čine stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u raznim granama poslovanja. Naš tim odlikuju izvrsna organizacija, visoka razina stručnosti i sposobnost prilagodbe svim izazovima. 

Njihova izvrsna komunikacija i usklađenost omogućuje efikasno rješavanje problema i postizanje željenih rezultata.

Rad u našem timu podrazumijeva kontinuirano usavršavanje i praćenje novosti u industriji.  Naši stručnjaci redovito sudjeluju na raznim konferencijama i seminarima kako bi uvijek bili u korak s najnovijim trendovima i inovacijama.


Mi vjerujemo u proaktivni pristup koji omogućuje da se naši klijenti osjećaju sigurno i pouzdano. Naša predanost i profesionalnost osiguravaju visoku razinu zadovoljstva naših klijenata.

Za nas, tim nije samo skup pojedinaca, već je to ujedinjena snaga koja nam omogućuje da ostvarimo naše ciljeve i stvorimo vrijednost za naše klijente. 

Uz naš profesionalni tim, nema izazova koji ne možemo riješiti.

Naš tim predstavlja našu snagu.

Naš tim je spreman pružiti sveobuhvatna rješenja za razne poslovne izazove.

Josip Marčić

Servis, dizajn i održavanja

Moje ime je Josip Marčić, osnivač sam iTSmedia grupe i iTS brenda. Informatičar sam odmalena. Kroz višegodišnje iskustvo, unatoč tome što sam još uvijek prilično mlad, uveo sam praksu efikasnog i kvalitetnog rada.

Saznaj više !  

Marin Dragičević

Kreativni urednik

Istraživač-otkrivač, pisac-kreativac. Dječju radoznalost i vedar duh kanaliziram kroz ulogu arhetipske lude...jer nitko ne dosegne mudrosti, dok ne prođe stazom ludosti... ;)

Saznaj više !  

Ivica Paić

Servis mobilnih uređaja

Ja sam doktor za Vaše mobilne uređaje. Liječim sve, od lomova, preko prehlade, do psiholoških problema koji se počnu javljati nakon dugogodišnjeg korištenja uređaja. Uz mene, Vaš će pametni telefon biti još pametniji. Otklanjam sve hardverske i softverske kvarove, poput zakašnjelih ažuriranja, pogrešno instaliranih aplikacija...

Hrvoje Vukorepa

IT asistencija

IT asistencija temelj je odnosa s klijentima. Ja sam Hrvoje Vukorepa i garantiram da sam, uz moje tehničko znanje, spreman suočiti se sa svakim problemom na koji naiđete. Pružit ću Vam brzu i učinkovitu podršku. Tu sam da odgovorim na sva Vaša pitanja i otklonim probleme, kako bi svi Vaši sustavi funkcionirali savršeno.

Zvonimir Burazer

Programer

Junior programer s golemim iskustvom. Fokusiran sam na razvoj softverskih aplikacija. U praksi to znači da kreiram efikasne i pouzdane kodove, te kao podrška sudjelujem u razvoju projekata. Znanja i vještine razvijam kroz stalno učenje i suradnju sa senior programerima.

Tomislav Olivari

Affiliate marketing

Online oglašavanje jedna je od najvećih industrija današnjice. Internet nam je omogućio neposrednu povezanost s kupcima i gigantsko tržište, a ja znam kako jedriti tim morima. Na raspolaganju sam Vam kako bismo zajedničkom strategijom povećali vidljivost i prodaju putem podružnica koje sudjeluju u affiliate programu i generalnom marketingu.