Jednostavnost i pristupačnost uz našu kvalitetu stvaraju odličnu viziju rada :)

Uvedimo Vas u svijet iTSmedie. Iako tek start-up pokret, koji će se s vremenom sve više i više razvijati, najbolje bi bilo sve objasniti kao digitalnog I.T. pomoćnika.
Taj digitalni IT pomoćnik je pod logom i brendom zvanim  "iTS"...  

iTS je nastao natrag nekoliko godina kao pokret uzrokovanim osobnim razočarenjem koliko je zapravo mala informatizacija i informatičko znanje kod sugrađana i kroz cijelu državu u privatnom i poslovnom sektoru, naime čast velikim tvrtkama koje su razvijene (i pojedinci koji su također informatičko podržani) , no za manja poslovanja na tržištu ne postoji nikakvo pristupačno "ALL in one" rješenje za poslovanje koja pokriva od održavanja tehničke opreme do vođenja marketinga te dizajna različitih stavki za poslovanje i više.

Od web stranice dok vizit kartice .. ili digitalne vizit kartice, ipak je pokret modernizacije ;) - samo nas mašta dijeli od kvalitetnog i dobrog proizvoda,
čime uz dobru međusobnu komunikaciju, zajedno možemo... malo po malo, modernizirati I.T. poslovno okruženje.

Također kratica iTS predstavlja eng. "Intelligent tech support " --> hrv. "pametna tehnička podrška" .

Ukratko da se predstavim, moje ime je Josip Marčić, osnivač sam iTSmedia grupe i iTS brenda te s oba nastojim kroz višegodišnji plan,
promijeniti načine poslovanja te modernizirati tržište.

Raduje me kad naiđem na druge pojedince koji teže istom cilju te nas sve želim okupiti na jedno mjesto da zajedno napravimo takvu promjenu, na jedan edukativan i profesionalan način uz pristupačnu ponudu i zajedničkim radom možemo promijeniti ovo doba informatičkog neznanja i doći do velikih rezultata - pridružite se !

Koliko god svi u svakodnevici bili okruženi informatičkom opremom, od mobitela , računala, do igraćih konzola... dosta velik broj naših prijatelja, obitelji, kolega na fakultetima, školama ili poslu kod jednostavnih operacija na računalu gube svoje dragocjeno vrijeme jer neznaju da se dosta rada može automatizirati i usavršiti s raznolikim sinkronizacijama i sl.

Dakle...

iTS predstavlja servis, održavanje, dizajn te podršku svojim korisnicima, a iTS brend predstavljam osobno, dok je

iTSmedia grupa/zajednica pojedinaca koji zajedno rade na ostvarivanju zajedničkog cilja a to je pospješivanje informatičke pismenosti te kreiranje jedne međusobno povezane zajednice koja zajedno na tržište plasira jedno kvalitetno, jednostavno i sigurno za koristiti okruženje svih povezanih I.T. djelatnosti.

S vremenom kako cijeli projekt bude rastao iTS će moći s svojim partnerima na tržište ostaviti utisak jedne kvalitetne zajednice koja će pružati cijeli skup usluga potrebnih za okruženje u poslovnom ali i privatnom sektoru.

Svi budući partneri i pojedinci koji se interesiraju za sudjelovanje i koji žele naučiti više o cijeloj ideji nek se jave na mail [email protected].


Od servisa do IT usluga - možete se pouzdati u nas. Neprestano širimo svoj krug usluga i planiramo veće projekte u budućnosti !


Više o samom projektu i aspektu rada saznajte javljanjem na mail ili na telefonski kontakt , svaki rad i plan rada se dogovara u sastanku , 

a za sastanak je potrebno samo kontaktirati nas te dogovoriti termin .


Uz uvijek rastući opseg poslovanja naša osnova je :


Testiranje komponenti (Memorija, tvrdi disk)
Čišćenje računala i komponenata od prašine
Izmjena i ugradnja matične ploče, promjena kućišta, izmjena komponenti računala
Testiranje komponenti Macintosh uređaja (Memorija, tvrdi disk)
Čišćenje računala i komponenata od prašine Macintosh uređaja
Instalacija Macintosh operativnog sustava i programa
Dijagnostika kvara Macintosh uređaja
Zamjena baterije na matičnoj ploči
System building
Servis elektronske opreme
Servis konzola
Ažuriranje BIOS-a na matičnim pločama
Ažuriranje FIRMWARE-a na uređajima
Izlazak na teren
Izrada digitalnog meni-a
Dizajn loga
Dizajn vizit kartica
Dizajn marketinškog orijentiranih materijala
Web dizajn
Postavljanje sigurnosnog IP video-nadzora (isključivo u privatne svrhe)
Savjetovanje u IT svijetu
Udaljena podrška
Inicijalizacija android uređaja
Backup podataka na medije
Detektiranje i uklanjanje spyware-a i računalnih virusa s računala
Postavljanje, projektiranje i podešavanje mreže i mrežne opreme
Instalacija Android OS-a (na računalo , emulirano ili kao OS)
Instalacija i optimiziranje licenciranog operativnog sustava na računalu
Ono što čini iTS posebnim je potpuna i efikasna tehnička i udaljena podrška koja veoma brzo odgovara na Vaše upite preko elektroničke pošte ili telefona i društvenih mreža – te je rad zbog situacije uzrokovanim virusom COVID-19 osmišljen da se većina posla radi udaljeno.
Zaista nam znače Vaše povratne informacije jer nas usmjeravaju na pravi put i veoma smo zahvalni na tome !