Mjesečno
Mjesečno

Paušalno održavanje web stranice je usluga koja pruža redovno održavanje i ažuriranje vaše web stranice. To uključuje ažuriranje softvera, provjeru sigurnosti, ažuriranje sadržaja i izgleda web stranice, te održavanje performansi. Ovaj tip usluge je idealan za vlasnike web stranica koji žele imati urednu i ažuriranu web stranicu, bez da moraju sami brinuti o svakodnevnom održavanju. Paušalno održavanje web stranice omogućuje vam da se fokusirate na vaše poslovanje, a ne da se brinete o tehničkim detaljima održavanja vaše web stranice.


50 

Saznaj više


Paušalno održavanje web stranice je usluga koja se brine o redovnom održavanju i ažuriranju vaše web stranice. Ovaj tip usluge je idealan za vlasnike web stranica koji žele imati urednu i ažuriranu web stranicu, bez da moraju sami brinuti o svakodnevnom održavanju.

Što paušalno održavanje web stranice uključuje?

  • Ažuriranje softvera: Softver na vašoj web stranici treba biti redovno ažuriran kako bi se osigurala sigurnost i performanse. Paušalno održavanje web stranice uključuje redovno ažuriranje svih softvera koji se koriste na vašoj web stranici. (API...)

  • Provjera sigurnosti: Sigurnost vaše web stranice je vrlo važna. Paušalno održavanje web stranice uključuje redovnu provjeru sigurnosti vaše web stranice kako bi se osiguralo da nema ranjivosti ili napada. (Cloudflare...)

  • Ažuriranje sadržaja i izgleda web stranice: Da bi vaša web stranica bila atraktivna i privlačna posjetiteljima, potrebno ju je redovno ažurirati.
    Paušalno održavanje web stranice uključuje ažuriranje sadržaja i izgleda vaše web stranice kako bi se osiguralo da je privlačna i relevantna za posjetitelje. (Ažuriranje sadržaja na zahtjev) 

  • Održavanje performansi: Performanse vaše web stranice su važne za korisničko iskustvo posjetitelja. Paušalno održavanje web stranice uključuje održavanje performansi vaše web stranice kako bi se osiguralo da je brza i stabilna.

Ukratko, paušalno održavanje web stranice pruža potrebnu podršku i održavanje za vašu web stranicu, omogućujući vam da se fokusirate na vaše poslovanje, a ne da se brinete o tehničkim detaljima održavanja vaše web stranice.