. . .
/po satu
/po satu

Udaljenom podrškom možemo otkloniti većinu programskih problema, u slučaju da nije udaljena podrška dovoljna za potpun popravak, udaljeno možemo odraditi dijagnostiku i pripremiti se za daljnji servis.


15 
  • Dobavljač: iTS

Opišite problem : *
Pošalji slike:
Date And Time Picker:
Molimo odaberite datum i vrijeme.
 

Saznaj više


Nudimo vrhunsku udaljenu podršku za rješavanje računalnih problema putem AnyDesk platforme. 

Naši stručni tehničari imaju iskustvo i znanje potrebno za rješavanje širokog spektra računalnih problema, od manjih tehničkih poteškoća do kompleksnih sistemskih problema.

Udaljenom podrškom možemo otkloniti većinu programskih problema, a u slučaju da nije dovoljna za potpun popravak, udaljeno možemo odraditi dijagnostiku i pripremiti se za daljnji servis. 

Možemo vam pomoći s rješavanjem problema tokom korištenja programa, komunikacijom između printera i računala, te mrežnim problemima i više.

Ukoliko se susrećete s nekakvim problemom, slobodno nam se obratite i mi ćemo samostalno odrediti da li je problem moguće riješiti udaljenom podrškom.

Potreban software za udaljenu podršku je ponajviše fokusiran na korištenje aplikacija treće strane poput Anydesk-a. 

Link za preuzimanje te aplikacije možete pronaći pod rubrikom "Podrška" na našoj web stranici.

Sve što vam je potrebno je internet veza i AnyDesk aplikacija, a mi ćemo se brinuti o ostatku. 

Ne morate se brinuti za transport ili čekanje na tehničara - mi ćemo se spojiti s vama preko AnyDesk platforme i pomoći vam da riješite vaše računalne probleme brzo i efikasno.

Ukoliko ste zainteresirani za našu udaljenu podršku, slobodno nas kontaktirajte i rado ćemo vam pomoći da riješite sve vaše računalne probleme."