RICOH
RICOH

TONER RICOH SP330H je originalni toner tvrtke Ricoh koji je posebno dizajniran za upotrebu s laserskim pisačem Ricoh SP330DN. Ovaj toner ima kapacitet ispisa do 6.400 stranica s jednim tonerom, što ga čini idealnim za korisnike koji trebaju ispisati veliku količinu dokumenata bez česte zamjene tonera.


140 


Saznaj više


TONER RICOH SP330H je vrlo jednostavan za instalaciju i korisnici ga mogu lako zamijeniti kada se toner isprazni. Ovaj toner osigurava izvrsnu kvalitetu ispisa, što je važno za korisnike koji trebaju ispise visoke kvalitete za profesionalne svrhe.

Ovaj toner je također vrlo ekonomičan i dugotrajan, što smanjuje ukupne troškove održavanja pisača i osigurava učinkovitost poslovanja. Korištenjem originalnih tonera tvrtke Ricoh korisnici se mogu osloniti na kvalitetne ispise bez brige o mogućim problemima koji mogu nastati s neoriginalnim tonerima.

Ukratko, TONER RICOH SP330H je pouzdan i dugotrajan toner koji je idealan za korisnike koji trebaju ispisati velike količine dokumenata s visokom kvalitetom ispisa.