RICOH
RICOH

Toner Ricoh MP2014H - IM2702 je visokokvalitetni toner koji je specifično dizajniran za korištenje s Ricoh MP2014H i IM2702 pisačima. Ovaj toner koristi tehnologiju elektrofotografskog ispisivanja koja omogućuje brz i pouzdan ispis dokumenata.


23 


Saznaj više


Toner Ricoh MP2014H je visokokvalitetni toner koji je specifično dizajniran za korištenje s Ricoh MP2014H i IM2702 pisačima. Ovaj toner koristi tehnologiju elektrofotografskog ispisivanja koja omogućuje brz i pouzdan ispis dokumenata.

Ovaj toner ima kapacitet od 7.000 stranica pri pokrivenosti od 5%, što znači da će korisnici moći ispisati veliku količinu dokumenata prije nego što bude potrebno zamijeniti toner. Osim toga, ovaj toner nudi izvrsnu kvalitetu ispisa s oštrim i jasnim tekstom, te bogatom i živopisnom bojom.

Ricoh MP2014H toner je jednostavan za instalaciju i zamjenu, te omogućuje brzo i jednostavno održavanje pisača. Ovaj toner je također ekološki prihvatljiv i recikliranje je jednostavno, što je važan faktor za korisnike koji su osjetljivi na okoliš.

Uz sve navedeno, Ricoh MP2014H - IM2702 toner je pouzdan i dugotrajan toner koji će korisnicima osigurati besprijekoran rad njihovog Ricoh pisača i zadovoljstvo u kvaliteti ispisa.