. . .
/po izlasku
/po izlasku

Terenski rad je usluga namijenjena za rješavanje računalnih problema koji se ne mogu riješiti putem udaljene podrške ili ako je dolazak u servis neizvediv. Stručni tehničari će doći do klijenta i pomoći mu s rješavanjem računalnog problema na licu mjesta.


50 
  • Dobavljač: iTS

Opišite problem : *
Adresa: *
Date And Time Picker: *
Molimo odaberite datum i vrijeme.
 

Saznaj više


Terenski rad je usluga namijenjena za rješavanje računalnih problema koji se ne mogu riješiti putem udaljene podrške ili ako je dolazak u servis neizvediv. 

Stručni tehničari će doći do klijenta i pomoći mu s rješavanjem računalnog problema na licu mjesta.


Sve prijavljene problematike, uključujući kvarove hardware-a i mrežne infrastrukture, mogu se riješiti terenskom podrškom. Kada nam klijent prijavi kvar, mi ćemo se potruditi da se problem što prije riješi i to sukladno potrebama klijenta, bilo to kod klijenta u kući ili uredu. 


Cijena terenske podrške je dogovorna u okvirima rada i prijavljenog kvara.

Za uslugu terenskog rada potrebno se obratiti i dogovori termin dolaska tehničara. 

Tehničar će doći s potrebnim alatima i dijelovima kako bi se problem što prije riješio.

Ukoliko ste zainteresirani za našu uslugu terenskog rada, slobodno nas kontaktirajte i rado ćemo vam pomoći da riješite sve vaše računalne probleme.

Iskustvo i znanje naših tehničara osigurat će vam brzo i kvalitetno rješenje vašeg problema, bez obzira na to gdje se nalazite.

Ukoliko imate neka dodatna pitanja o usluzi terenskog rada ili želite razgovarati o detaljima, slobodno nas kontaktirajte i rado ćemo vam pomoći. 

Radujemo se vašem pozivu i želimo vam pomoći da riješite sve računalne probleme koje imate.