Usluga izrade i administracije web stranice za taxy službe je namijenjena poduzećima i ostalima koji žele jednostavnu i atraktivnu prezentaciju svojih usluga putničkog prijevoza preko interneta. Web stranica sadrži osnovne podstranice koje će predstaviti vaše poslovanje, vaše vozilo, te detalje o tome kako koristiti vaše usluge. Također, omogućit će vašim klijentima da vrlo lako stupe u kontakt s vama putem kontakt forme ili društvenih mreža.


350 
  • Dobavljač: iTS


Saznaj više


Web stranica namijenjena za taxy službe je jednostavna web stranica koja je orijentirana da u okviru jednostavnog, minimalističinog dizajna predstavi Vas i vaše poslovanje. Ova stranica će vam pomoći da prezentirate svoje usluge, da dobijete nove klijente i da se povežete s postojećim.

Na početnoj stranici, možete predstaviti svoj brand, navesti najvažnije informacije o vašoj službi i ponuditi opcije za rezervacije ili upite. Podstranica "Usluge" može sadržavati detaljnije informacije o vrstama usluga koje pružate, kao što su prijevoz do aerodroma, gradski prijevoz ili iznajmljivanje vozila. Podstranica "Galerija" može sadržavati fotografije vaših vozila i poslovnog prostora, što će pomoći klijentima da se uvjere u vašu profesionalnost. Podstranica "Kontakt" trebala bi sadržavati sve potrebne informacije za kontaktiranje vas, uključujući vašu adresu, telefonski broj i obrazac za kontakt preko web stranice. Podstranica "Lokacija" trebala bi sadržavati mapu s vašom lokacijom i eventualno informacije o parkiralištima u blizini.

Uključivanjem opcija za rezervacije ili upite, omogućit ćete klijentima da vam se jave i dogovore sve detalje prije nego što krenu u put. Povezivanjem vaše web stranice s društvenim mrežama, omogućit ćete klijentima da vam se pridruže i da vas prate u online svijetu. Kvalitetna web stranica za taxy službe može biti važan alat za razvoj vašeg poslovanja i povećanje vaše prepoznatljivosti u lokalnom tržištu.


U ovaj paket je uključeno i obnavlja se svaku godinu : 

  • 15GB bandwidth stranice
  • 30GB pohrane na serveru 
  • 1,000 Mailing List poruka
  • 2 mail adresa  
  • 1 dodatnih jezika stranice
  • 50 mjesečnih narudžbi 
  • SEO ADVANCE
Naravno , no to je dodatna usluga te nju dogovaramo sastankom o stranici.