. . .
Popularno
Popularno

Usluga System buildinga se odnosi na projektiranje, kupovinu i sastavljanje računalnih sustava prema specifikacijama korisnika. Naši stručnjaci će se posvetiti projektiranju idealnog sustava za korisnikove potrebe, te će odabrati najbolje komponente za izradu istog. Sastavljanje računalnog sustava je proces gdje se pojedine komponente ugrađuju u kućište i povezuju međusobno, a zatim se sustav inicijalizira i optimizira. Inicijalizacija se odnosi na instaliranje operativnog sustava i postavljanje osnovnih postavki, dok se optimizacija odnosi na podešavanje sustava i dodatna optimizacija rada istog.


75 
  • Dobavljač: iTS
  • Dostava:  
  • Politika Povrata: Naša politika povrata omogućava klijentima povrat novca za neispravne usluge koje nisu bile isporučene ili su bile isporučene u neispravnom stanju, u roku od 7 dana od datuma kupovine. Klijent mora prijaviti želju za povrat novca putem e-maila ili telefonskog poziva našem timu za podršku i dostaviti dokaz o neispravnosti usluge. Povrat novca će biti izvršen u roku od 7 radnih dana i izvršit će se na isti način na koji je kupovina izvršena. Ukoliko klijent odustane od usluge, povrat novca će biti izvršen u skladu s tim. Povrat novca nije moguć za besplatne usluge ili usluge dio posebnih promocija ili ponuda.

Vrsta system building-a : *
Vrsta računala: *
Budget: *
Dodatne opcije:
Dodatne napomene:

Saznaj više


System building je usluga koja se sastoji od sastavljanja računalnih komponenti prema specifikacijama i željama korisnika, kao i inicijalizacije istih i postavljanja operativnog sustava. 

Osim toga, usluga system buildinga uključuje i pomoć pri odabiru odgovarajućih komponenti za izgradnju računala prema potrebama i budžetu korisnika.

Komponente koje se koriste prilikom sastavljanja računala mogu uključivati CPU (procesor), RAM (radnu memoriju), hard disk (HDD ili SSD), grafičku karticu, napajanje, kućište i ostale perifernije komponente. 


Sve te komponente se odabiru i kombiniraju tako da zajedno pružaju optimalne performanse i kvalitetu rada za konkretne potrebe korisnika.

Inicijalizacija računala podrazumijeva postavljanje operativnog sustava i instalaciju potrebnih drivera i aplikacija. 

Osim toga, prilikom inicijalizacije se obavlja i optimizacija računala za bolje performanse i brže radno okruženje.

Usluga system buildinga je idealna za one korisnike koji žele izgraditi računalo prikladno njihovim namjenama te samim time dobiti više računalne moći za manje uloženog novca