Usluga Sport je specijalizirana usluga izrade web stranica namijenjena za potrebe trgovine sportskom opremom. Ova usluga vam omogućuje da stvorite profesionalnu i funkcionalnu web stranicu koja će biti vaš prodajni prostor, te će pomoći u promociji i povećanju prodaje vašeg asortimana proizvoda.


350 


Saznaj više


Naš tim stručnjaka će raditi sa vama kako bi razumio vaše potrebe i zahtjeve, te će vam ponuditi personalizirano rješenje za vašu trgovinu.

Web stranica će sadržavati katalog proizvoda koji se može pretraživati po različitim kriterijima, kao što su vrsta proizvoda, marka, cijena, itd. Korisnici će također imati mogućnost pregledavanja proizvoda i mogućnost online narudžbe.

Naš tim stručnjaka će raditi sa vama kako bi razumio vaše potrebe i zahtjeve, te će vam ponuditi personalizirano rješenje za vašu trgovinu.

Web stranica će sadržavati katalog proizvoda koji se može pretraživati po različitim kriterijima, kao što su vrsta proizvoda, marka, cijena, itd. Korisnici će također imati mogućnost da pregledaju proizvode i naruče ih online, te da prate status svoje narudžbe i primaju obavijesti o novim proizvodima i promocijama.

Stranica će također sadržavati informacije o radnom vremenu trgovine, kontakt podatke, lokaciju i druge relevantne informacije.

Usluga Sport će također uključivati opciju za online plaćanje, te će biti integrirana sa popularnim platnim gateaway-ima, kao što su PayPal i Stripe.

Ova usluga je prilagođena za potrebe trgovine sportskom opremom te je dizajnirana da bude jednostavna za korištenje, te će biti prilagođena vašim specifičnim potrebama i zahtjevima. Platforma će biti optimizirana za SEO i prilagođena za mobilne uređaje, kako bi se osiguralo da vaša web stranica bude dostupna i pregledna na svim uređajima, te će biti prilagođena za pristupačnost, tako da će biti dostupna i korisnicima s invaliditetom.

U ovaj paket je uključeno i obnavlja se svaku godinu : 

  • 15GB bandwidth stranice
  • 30GB pohrane na serveru 
  • 1,000 Mailing List poruka
  • 2 mail adresa  
  • 1 dodatnih jezika stranice
  • 50 mjesečnih narudžbi 
  • SEO ADVANCE