IPservis
IPservis

Servis mobilnih uređaja je odgovornost partnera IPservis da u svojim radnim okvirima pripomaže korisnicima u radu. Navedena cijena uključuje 1h rada s software-om i hardwareom mobilnih uređaja, uključuje servis mobilnih uređaja i tablet uređaja


40 


Saznaj više


Naš servis mobilnih uređaja je specijaliziran za popravak i održavanje vaših mobilnih uređaja i tablet uređaja.

Kao partner iTS-a, mi smo odgovorni za pružanje stručne podrške korisnicima u radu sa svojom opremom.

Navedena cijena uključuje 1h rada sa software-om i hardware-om mobilnih uređaja, što uključuje dijagnostiku, popravak, održavanje i ažuriranje vašeg uređaja.

Mi koristimo najnoviju opremu i tehnologiju za dijagnostiku i popravak. 

Trenutno smo sposobni obaviti popravke kao što su zamjena stakla i ekrana, zamjena konektora punjenja, zamjena baterije, nadogradnju software-a, opremu i rezervne dijelove, servis mobilnih uređaja i tablet uređaja bez gubitka podataka, otključavanje smartphone uređaja, prebacivanje podataka iz starih u nove mobilne uređaje ili računala backup rješenja, iščitavanje brojeva i podataka iz razbijenih mobilnih uređaja ili tablet uređaja, spašavanje uređaja koji su bili u doticaju s tekućinom (čišćenje ultrazvukom).


Naš servis mobilnih uređaja je usluga koja uključuje pregled mobilnog uređaja prije popravka, detaljni izvještaj o kvaru i cijenu popravka, te garanciju na rad i dijelove. Ukoliko imate problem sa vašim mobilnim uređajem ili tabletom, slobodno nas kontaktirajte i pošaljite upit. 


Mi smo spremni pružiti vam stručnu pomoć i otkloniti probleme vaše opreme stoga nam se slobodno obratite.