. . .
IPservis
IPservis

Obuhvaća servis neispravnih komponenti mobilnih uređaja i tableta.


66 
  • Dobavljač: IP servis
  • Dostava:  
  • Politika Povrata: Naša politika povrata omogućava klijentima povrat novca za neispravne usluge koje nisu bile isporučene ili su bile isporučene u neispravnom stanju, u roku od 7 dana od datuma kupovine. Klijent mora prijaviti želju za povrat novca putem e-maila ili telefonskog poziva našem timu za podršku i dostaviti dokaz o neispravnosti usluge. Povrat novca će biti izvršen u roku od 7 radnih dana i izvršit će se na isti način na koji je kupovina izvršena. Ukoliko klijent odustane od usluge, povrat novca će biti izvršen u skladu s tim. Povrat novca nije moguć za besplatne usluge ili usluge dio posebnih promocija ili ponuda.

Saznaj više


Naš servis mobilne opreme na mikro razini pruža preciznu i profesionalnu dijagnostiku, popravak i održavanje vaše mobilne opreme. 

Naši stručnjaci su specijalizirani za popravak mikro komponenti vašeg telefona, kao što su zamjena zaslona, baterije, kamera, mikrofona, slušalica, senzora i drugih dijelova.

Koristimo najnoviju opremu i tehnologiju za dijagnostiku i popravak, te se možemo pohvaliti visokim postotkom uspješno riješenih slučajeva. 

Osim toga, naši stručnjaci se redovito educiraju o novom i kompleksnom softveru i hardveru, kako bi bili u stanju pružiti vam najbolje moguće usluge.

Naša usluga uključuje pregled mobilne opreme prije popravka, detaljni izvještaj o kvaru i cijenu popravka, te garanciju na rad i dijelove. 

Ukoliko imate problem sa vašom mobilnom opremom, slobodno nas kontaktirajte i pošaljite upit. Mi smo spremni pružiti vam stručnu pomoć i otkloniti probleme vaše opreme.