Mjesečno
Mjesečno

Suvremeno poslovanje zahtijeva tehnološku opremljenost, a računala su jedan od najvažnijih dijelova te opreme. Kako bi osigurali ispravan rad, maksimalnu produktivnost i sigurnost svojih poslovnih procesa, važno je da se posvetite održavanju vašeg računala. RTS LITE paket je upravo ono što vam treba kako bi osigurali da vaše računalo radi bez problema.


10 
  • Dobavljač: iTS


Saznaj više


Što je RTS LITE paket?

RTS LITE paket je usluga održavanja računala koja uključuje tehničku podršku s visokim prioritetom i ugovoreno mjesečno održavanje za samo 10€ mjesečno. Paket je osmišljen kako bi pružio korisnicima dodatnu sigurnost i održavanje njihovog računala.

Prednosti RTS LITE paketa

RTS LITE paket ima mnoge prednosti koje će vam pomoći da održite svoje računalo u dobrom stanju. Neki od glavnih benefita su:

Tehnička podrška s visokim prioritetom

Ukoliko se vaše računalo susretne s bilo kojim problemom, naš tim stručnjaka bit će vam na raspolaganju kako bi pružio brzu i učinkovitu tehničku podršku. Naša tehnička podrška je dostupna 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, što znači da ćete uvijek imati pomoć na raspolaganju.

Ugovoreno mjesečno održavanje

U sklopu RTS LITE paketa, naši stručnjaci provode mjesečno održavanje vašeg računala kako bi osigurali njegov ispravan rad. To uključuje čišćenje računala od prašine i prljavštine, provjeru softvera i hardvera, te instaliranje ažuriranja i sigurnosnih zakrpa kako bi vaše računalo bilo u dobrom stanju i sigurno.

Sigurnost i održavanje računala

S RTS LITE paketom, ne morate se brinuti o sigurnosti i održavanju vašeg računala. Naši stručnjaci će se pobrinuti za sve što vaše računalo treba kako bi bilo sigurno i u dobrom stanju.

Za koga je RTS LITE paket idealan?

RTS LITE paket je idealan za sve korisnike koji žele dodatnu sigurnost i održavanje svog računala. Bez obzira na to jeste li privatni korisnik ili poslovni korisnik, RTS LITE paket će vam pomoći da održite vaše računalo u dobrom stanju, bez ikakvih problema.

Kako se prijaviti za RTS LITE paket?

Prijava za RTS LITE paket je jednostavna i brza. Potrebno je samo kontaktirati naš tim i reći nam da želite postati korisnik RTS LITE paketa. Naši stručnjaci će vam pomoći da se prijavite i odmah počnete koristiti sve prednosti koje RTS LITE paket pruža.