RICOH
RICOH
RICOH
RICOH

Ricoh IM 350 je multifunkcijski uređaj namijenjen za rad u uredskom okruženju. Ovaj uređaj može printati, kopirati, skenirati i slati faksove, čime omogućuje korisnicima potpunu uredsku funkcionalnost u jednom uređaju.


740 


Saznaj više


Ricoh IM 350 je multifunkcijski uređaj za uredske potrebe, koji printa, kopira, skenira i šalje fakseve. Ovaj uređaj je idealan za rad u srednje velikim i velikim uredima koji traže brz i efikasan uređaj koji će riješiti sve uredske potrebe.

Brzina printanja ovog uređaja iznosi do 35 stranica u minuti, dok je brzina skeniranja do 80 stranica u minuti. Uređaj također ima kapacitet za papir do 4.700 listova. Uređaj koristi 1200 x 1200 dpi rezoluciju i dolazi s 2 GB RAM-a.

IM 350 podržava širok raspon papira, uključujući A4, A5, A6, B4, B5 i B6. Papir se može ispisivati u različitim težinama, od 52 do 300 g/m², što ga čini prilagodljivim različitim potrebama korisnika. Uređaj također ima veliki dodatni ladicu kapaciteta do 2.000 listova, što ga čini idealnim za uredske okruženja s velikim volumenima ispisa.

Uređaj ima ugrađeni skener s obostranim automatskim učitavanjem (ADF) i mogućnošću skeniranja u različite formate datoteka, uključujući PDF, TIFF i JPEG. Uređaj također ima mogućnost slanja skeniranih datoteka izravno na e-poštu, mrežnu mapu ili USB uređaj.

IM 350 ima veliki LCD zaslon na dodir i intuitivno korisničko sučelje koje omogućuje lako korištenje svih funkcija. Uređaj također ima opcije sigurnosnih funkcija, uključujući autentifikaciju korisnika, šifriranje podataka i kontrolu pristupa, čime se osigurava sigurnost podataka.

Uređaj se može povezati na različite mreže, uključujući Ethernet, USB i bežičnu mrežu. IM 350 također ima opcije daljinskog upravljanja i nadzora, što olakšava održavanje i upravljanje uređajem.

IM 350 također ima funkcije smanjenja potrošnje energije i emisija štetnih plinova, čime se smanjuju troškovi poslovanja i smanjuje negativan utjecaj na okoliš.

Sve u svemu, Ricoh IM 350 je pouzdan, brz i funkcionalan uređaj koji pruža sve što je potrebno u modernom uredskom okruženju.


IM 350-430.pdf

Kupi zajedno


Cijena Paketa: 0
 740
 24