RICOH
RICOH
RICOH
RICOH

Ricoh IM 2702 je višenamjenski crno-bijeli pisač koji je osmišljen za visokoučinkovitu i brzu obradu dokumentacije u uredskom okruženju. Ovaj model ima brzinu ispisa do 27 stranica u minuti i kapacitet papira do 1.350 listova, što ga čini idealnim za srednje i veće uredske okruženja.


790 


Saznaj više


Ricoh IM 2702 je multifunkcijski uređaj koji se može koristiti za printanje, kopiranje, skeniranje i slanje faksova u uredskom okruženju. Ovaj uređaj je dizajniran kako bi se povećala učinkovitost poslovanja i smanjili troškovi, a može se integrirati u većinu IT sustava.

IM 2702 nudi brzinu ispisivanja do 27 stranica u minuti, a prva stranica se ispisuje za manje od 6 sekundi. Uređaj također ima kapacitet za papir do 2.300 listova, što ga čini idealnim za veće poslovne potrebe. Za daljnje povećanje učinkovitosti, IM 2702 dolazi s automatskim obostranim ispisivanjem, što pomaže u štednji papira i smanjenju troškova.

Uz to, IM 2702 nudi i niz sigurnosnih značajki, uključujući autentifikaciju korisnika, enkripciju podataka i sigurnosnu kopiju tvrdog diska. Također dolazi s mogućnostima za povezivanje putem Ethernet, USB i Wi-Fi, što omogućuje jednostavnu integraciju u većinu IT sustava.

Detaljniji opis s više informacija i specifikacijama:

Ricoh IM 2702 je multifunkcijski uređaj koji se može koristiti za printanje, kopiranje, skeniranje i slanje faksova u uredskom okruženju. Ovaj uređaj koristi naprednu LED tehnologiju za visokokvalitetno ispisivanje, a može se integrirati u većinu IT sustava. IM 2702 nudi brzinu ispisivanja do 27 stranica u minuti i ima kapacitet za papir do 2.300 listova, što ga čini idealnim za srednje velike tvrtke.

IM 2702 ima brzu prvu stranicu koja se ispisuje za manje od 6 sekundi i dolazi s automatskim obostranim ispisivanjem, što pomaže u štednji papira i smanjenju troškova. Uz to, ovaj uređaj ima različite veličine papira koje podržava, uključujući A3, A4, A5 i druge formate.

IM 2702 ima i sigurnosne značajke koje pomažu u zaštiti povjerljivih informacija, uključujući autentifikaciju korisnika, enkripciju podataka i sigurnosnu kopiju tvrdog diska. Ovaj uređaj također ima mogućnosti povezivanja putem Ethernet, USB i Wi-Fi, što omogućuje jednostavnu integraciju u većinu IT sustava.

Specifikacije:

  • Brzina ispisivanja: do 27 stranica u minuti
  • Vrijeme ispisa prve stranice: manje od 6 sekundi
  • Razlučivost ispisa: 600 x 600 dpi
  • Kapacitet ulazne ladice za papir: 550 listova
  • Dodatni kapacitet ulazne ladice za papir: 1.200 listova
  • Kapacitet izlazne ladice za papir: 250 listova
  • Automatsko obostrano ispisivanje
  • Podrška za različite veličine papira, uključujući A3, A4, A5 i druge formate
  • Mogućnost povezivanja putem Ethernet, USB i Wi-Fi
  • Sigurnosne značajke uključuju autentifikaciju korisnika, enkripciju podataka i sigurnosnu kopiju tvrdog diska

Uz sve ove značajke, IM 2702 također dolazi s intuitivnim zaslonom osjetljivim na dodir i jednostavnim korisničkim sučeljem, što omogućuje korisnicima jednostavan pristup svim funkcijama uređaja. IM 2702 je idealan uređaj za srednje velike tvrtke koje žele povećati učinkovitost poslovanja i smanjiti troškove, a istovremeno žele osigurati sigurnost i zaštitu svojih podataka.

Kupi zajedno


Cijena Paketa: 0
 790
 23