Usluga portfolio web stranice je usluga izrade web stranice koja se koristi za prezentaciju radova i usluga koje korisnik nudi. Ova vrsta web stranice je idealna za freelancere, dizajnere, fotografe i ostale kreativce koji žele da svoj rad predstave na profesionalan način. Portfolio web stranica se sastoji od nekoliko podstranica koje prikazuju različite radove i usluge korisnika, kao i informacije o njemu i kontakt podacima. Ova vrsta web stranice je jednostavna za korištenje i omogućuje brzu izmjenu sadržaja, tako da se radovi mogu lako ažurirati. Portfolio web stranica je idealna za one koji žele da svoj rad predstave široj publici i privuku nove klijente.


220 


  Saznaj više


  Portfolio web stranica je mjesto gdje se prezentira rad i dosezi osobe ili tvrtke. 

  To može biti zbirka najboljih radova ili usluga koje su pružene, te se koristi kao marketinško sredstvo za pokazivanje kompetencija i kvalitete rada. 

  Portfolio web stranice su često korištene od strane freelancera, umjetnika, dizajnera, fotografa, web developera i drugih koji žele pokazati svoje radove široj javnosti.

  Osnovne funkcionalnosti portfolio web stranice uključuju prikaz radova u različitim kategorijama, opise radova, slike ili video zapise radova, podatke o osobi ili tvrtki te kontakt informacije. 

  Pored toga, portfolio web stranice mogu imati i druge funkcionalnosti poput bloga, newslettera, galerije slika i druge dodatne opcije koje olakšavaju komunikaciju s posjetiteljima i pružaju dodatnu vrijednost.

  Ukoliko tražite profesionalnu portfolio web stranicu koja će prikazati vaše radove na najbolji mogući način, slobodno se obratite za ponudu i detaljnije informacije.


  U ovaj paket je uključeno i obnavlja se svaku godinu : 

  • 15GB bandwidth stranice
  • 30GB pohrane na serveru 
  • 1,000 Mailing List poruka
  • 2 mail adresa  
  • 1 dodatnih jezika stranice
  • 50 mjesečnih narudžbi 
  • SEO ADVANCE

  Kupi zajedno


  Cijena Paketa: 0
   220
   200