/po satu
/po satu

Svaka web stranica, bez obzira na svoju svrhu, potrebuje kontinuirano ažuriranje i nadopunjavanje sadržaja. Često se događa da vlasnici web stranica zanemaruju ovaj proces, što može negativno utjecati na korisničko iskustvo i posjetu stranici. Međutim, ovo je problem koji se može riješiti uz pomoć usluge nadopune web sadržaja koju pruža ITS.


30 


Saznaj više


Što je usluga nadopune web sadržaja?

Usluga nadopune web sadržaja je proces redovitog ažuriranja i nadopunjavanja informacija na vašoj web stranici. 

Ova usluga se odnosi na sve vrste informacija, od tekstualnog sadržaja do slika i video materijala. 

ITS stručnjaci mogu redovito ažurirati vašu web stranicu s novim i relevantnim informacijama koje će zadržati posjetitelje na vašoj web stranici i poboljšati vaše pozicioniranje na tražilicama.

Prednosti usluge nadopune web sadržaja

Postoji nekoliko prednosti koje možete ostvariti korištenjem usluge nadopune web sadržaja:

1. Redovito ažuriranje web stranice

Ako redovito ažurirate sadržaj na vašoj web stranici, posjetitelji će se vratiti i češće posjećivati vašu web stranicu. 

Također, redovito ažuriranje sadržaja pomaže da vaša web stranica zadrži svoju relevantnost i aktualnost.

2. Poboljšanje pozicioniranja na tražilicama

Tražilice favoriziraju web stranice koje redovito objavljuju novi i relevantan sadržaj. Ako redovito ažurirate sadržaj na vašoj web stranici, to će poboljšati vaše pozicioniranje na tražilicama.

3. Dostupnost stručnjaka

ITS tim stručnjaka uvijek je dostupan za pomoć u ažuriranju i nadopunjavanju vaše web stranice. Na taj način, možete biti sigurni da vaša web stranica uvijek ima najnovije i najrelevantnije informacije.

Kako ITS nadopunjuje vašu web stranicu

Kada koristite uslugu nadopune web sadržaja, ITS stručnjaci rade na nadopunjavanju vašeg sadržaja. Postoje nekoliko koraka u procesu nadopunjavanja web sadržaja:

1. Analiza postojećeg sadržaja

ITS stručnjaci analiziraju vaš postojeći sadržaj i procjenjuju koje su informacije potrebne kako bi se web stranica ažurirala i poboljšala.

2. Planiranje i priprema sadržaja

Nakon analize, ITS stručnjaci planiraju i pripremaju sadržaj koji će se dodati na vašu web stranicu. To može uključivati pisanje novih članaka, pripremu slika ili snimanje novih videozapisa.

3. Nadopunjavanje sadržaja

Kada je sadržaj pripremljen, ITS stručnjaci ga nadopunjuju na vašoj web stranici. To može uključivati dodavanje novih članaka, ažuriranje postojećih ili dodavanje novih slika i video materijala.

4. Revizija i ažuriranje

Nakon što je sadržaj dodan na vašu web stranicu, ITS stručnjaci provjeravaju jesu li sve informacije točne i relevantne. Ako postoje bilo kakve pogreške ili nedostaci, oni ih ispravljaju.

Zaključak

Usluga nadopune web sadržaja može biti od velike koristi za bilo koju web stranicu. Redovito ažuriranje i nadopunjavanje sadržaja pomaže u poboljšanju pozicioniranja na tražilicama i zadržavanju posjetitelja na vašoj web stranici. 

ITS stručnjaci mogu vam pomoći u tom procesu tako što će redovito ažurirati i nadopunjavati sadržaj na vašoj web stranici. 

Kontaktirajte ITS i poboljšajte svoju web stranicu već danas.