iTS Mac usluga je idealna za sve korisnike Apple računala koji žele maksimalne performanse i sigurnost svog operativnog sustava. Naš tim stručnjaka osigurava profesionalnu instalaciju i podešavanje operativnog sustava MacOS, te uključuje antivirusnu zaštitu i MEGA cloud rješenje za sigurno pohranjivanje vaših podataka.


55 


  Saznaj više


  Instalacija iTS Mac: Profesionalna usluga instaliranja operativnog sustava MacOS

  Operativni sustav MacOS je razvijen od strane Apple-a i namijenjen je za upotrebu na njihovim računalima. 

  On se odlikuje izvrsnom brzinom rada, intuitivnim sučeljem i izvrsnom podrškom za razne aplikacije i usluge. Međutim, instalacija operativnog sustava MacOS može biti kompleksna i zahtijevati posebno znanje. 

  Upravo zato je tu iTS mac usluga koja vam omogućava da dobijete profesionalno instaliran i spremni za rad sustav bez da morate brinuti o tome.

  Prednosti korištenja iTS Mac usluge

  Uz iTS mac uslugu, možete biti sigurni da će vaš operativni sustav MacOS biti instaliran i podešen na odgovarajući način. Ovo su samo neke od prednosti korištenja iTS Mac usluge:

  Profesionalna usluga instaliranja i podešavanja

  Naš tim stručnjaka će se pobrinuti da se vaš MacOS instalira i podešava na odgovarajući način, te da sve komponente rade u sinhronizaciji s operativnim sustavom.
  Tako ćete imati maksimalnu sigurnost i performanse svog računala.

  Antivirusna zaštita i MEGA cloud rješenje

  Uključujemo antivirusnu zaštitu od poznatog proizvođača Webroot te MEGA cloud rješenje za sigurno pohranjivanje vaših podataka. Također, pružit ćemo vam podršku u slučaju bilo kakvih problema ili pitanja vezanih za rad vašeg MacOS sustava.

  Instalacija iTS preporučenog softvera

  Uz iTS Mac uslugu, dobit ćete instaliran iTS preporučeni softver koji će vaše iskustvo rada na MacOS-u učiniti još boljim. To uključuje popularne aplikacije poput Chrome preglednika, qBittorrenta za torrentiranje, Zoom platforme za online nastavu, VLC playera za reproduciranje medijskih datoteka, Adobe Acrobat readera za čitanje PDF datoteka, te Libre Office ili Microsoft Office paketa ovisno o vašoj licenci. 

  Također, uključen je i Google Drive oblak zajedno s Google dokument aplikacijom (15 GB) te MEGA kriptiran i siguran oblak za pohranu vaših podataka (20 GB). 

  Kao dodatnu vrijednost, dobit ćete iTS Ayndesk program za udaljenu podršku.

  Kako funkcionira iTS Mac usluga?

  iTS Mac usluga je jednostavna i brza. 

  Nakon što kontaktirate naš tim, dogovorit ćemo termin za instalaciju operativnog sustava. 

  Na dan instalacije, prvo ćemo provjeriti da li vaše računalo ispunjava sve tehničke zahtjeve za instalaciju MacOS-a te ćemo izvršiti potrebne pripreme prije same instalacije. 

  Zatim ćemo izvršiti instalaciju operativnog sustava iTS mac metodom koji osigurava maksimalnu stabilnost i performanse.

  Nakon instalacije, naš tim će izvršiti podešavanje vašeg operativnog sustava i instalirati iTS preporučeni softver. Također, uključit ćemo antivirusnu zaštitu i MEGA cloud rješenje kako biste bili sigurni da su vaši podaci i računalo maksimalno zaštićeni.

  Sve komponente vašeg računala bit će podešene u skladu s operativnim sustavom i tako osigurati maksimalne performanse i stabilnost. Na kraju, naš tim će vam pružiti podršku u slučaju bilo kakvih problema ili pitanja vezanih za rad vašeg MacOS sustava.

  Što je potrebno prije instalacije?

  Prije instalacije iTS Mac usluge, potrebno je osigurati da vaše računalo ispunjava tehničke zahtjeve za instalaciju operativnog sustava MacOS. Potrebna je najmanje 4 GB RAM-a, 128 GB slobodnog prostora na tvrdom disku, te kompatibilnost s verzijom operativnog sustava koju želite instalirati.

  Također, preporučuje se napraviti backup svih važnih podataka prije instalacije operativnog sustava. To možete učiniti putem MEGA cloud rješenja ili na drugi način koji vam odgovara.

  Koliko traje instalacija iTS Mac usluge?

  Vrijeme instalacije ovisi o specifikacijama vašeg računala i željenoj verziji operativnog sustava. U većini slučajeva, instalacija i podešavanje operativnog sustava traje oko 2 do 3 sata.

  Koliko košta iTS Mac usluga?

  Cijena iTS Mac usluge ovisi o specifikacijama vašeg računala i željenoj verziji operativnog sustava. Za preciznu cijenu, kontaktirajte naš tim i rado ćemo vam dati besplatnu procjenu.