. . .
Novo
Novo

iTS elementals za linux operativne sustave je skup programa i inicijalizacijskih protokola koji će Vam omogućiti da na svom računalu možete obavljati sve svakodnevne zadatke.


10 

Saznaj više


Linux je operativni sustav koji se temelji na otvorenom kodu i koji je dostupan besplatno za korištenje. 

Kao takav, Linux se razlikuje od drugih operativnih sustava, poput Windowsa i MacOS-a, po tome što ga ne kontrolira jedna korporacija, već ga razvijaju i održavaju velika zajednica korisnika i programera diljem svijeta. 

Linux se često koristi na poslužiteljima i u situacijama gdje se želi izbjegavati korištenje operativnog sustava kojeg kontrolira jedna korporacija.

Usluga iTS elementals4linux omogućuje inicijalizaciju Linux operativnog sustava na vašem računalu, uključujući osnovno podešavanje i instalaciju operativnog sustava.

Ova usluga može biti od koristi ako želite pokrenuti Linux operativni sustav na svom računalu ili ako želite nadograditi postojeći Linux operativni sustav na noviju verziju. 

Tijekom ovog procesa, stručni tehničar će vam pomoći da odaberete i instalirate odgovarajuću Linux distribuciju, odgovarajuće upravljačke programe i druge potrebne komponente, te će vam pomoći da podesite osnovne postavke vašeg Linux operativnog sustava.

Uključuje :

  • instalaciju operativnog sustava GNU/Linux 
  • distribucija po želji
    (preporuke od strane iTS-a su orijentirane prema mogućnošću hardwarea koji koristite)