iTS Advance je kompletno rješenje za optimizaciju i održavanje vašeg računala, koje će osigurati najbolju moguću funkcionalnost, sigurnost i brzinu rada. Uz iTS Advance, možete biti sigurni da će vaše računalo uvijek biti u najboljem mogućem stanju, a profesionalna podrška iTS tima stoji vam na raspolaganju za sve vaše potrebe i pitanja.


55 


  Saznaj više


  iTS Advance - Najbolji izbor za optimizaciju i održavanje vašeg računala

  U današnje vrijeme računala su neizostavan dio našeg života. Kako bi se osiguralo glatko i učinkovito korištenje, potrebno je pravilno održavanje i optimizacija. Srećom, postoji rješenje koje će Vam pomoći da vaše računalo ostane brzo, pouzdano i sigurno, bez potrebe da se bavite tehničkim detaljima - iTS advance.

  Što je iTS Advance?

  iTS advance je kompletno rješenje za optimizaciju i održavanje vašeg računala. Ova usluga uključuje instalaciju operativnog sustava Windows 10/11, a također i instalaciju odgovarajućih upravljačkih programa (drivera) kako bi se osiguralo da vaše računalo radi što glatkije i bez problema.

  Što dobivate uz iTS Advance?

  iTS advance također uključuje antivirusnu zaštitu, kako bi se vaše računalo zaštitilo od mogućih virusnih napada i zlonamjernog softvera. Uz to, dobivate i Glary utilities, program za samo održavanje sustava koji će vam pomoći da očistite i optimizirate vaše računalo, te MEGA cloud rješenje za sigurno pohranjivanje vaših podataka u oblak.

  Što još dobivate?

  Ovaj kompletan paket će vam pomoći da vaše računalo ostane brzo, pouzdano i sigurno, bez obzira na to koliko ga koristite. A sve to dolazi uz profesionalnu podršku iTS tima, koji će vam pomoći s bilo kakvim pitanjima ili problemima koji se mogu pojaviti. Zbog toga je iTS advance odličan izbor za sve one koji žele da svoje računalo drže u optimalnom stanju, bez potrebe da se bave tehničkim detaljima.

  Što uključuje iTS Advance?

  Uključuje sljedeće:

  • Instalaciju operativnog sustava Windows 10/11
  • Instalaciju odgovarajućih upravljačkih programa (drivera)
  • Instalacija iTS preporučenog software-a:
   • Chrome (ili drugi preglednik po želji)
   • qBittorrent (aplikacija za torrentiranje)
   • 7-zip (alternativa winrar programu - besplatna)
   • Zoom (platforma za online nastavu)
   • VLC player (media player)
   • K-lite codecs (aplikacija s kodecima za video-audio reprodukciju)
   • Java ojdk & sdk (DEV)
   • .NET & C++ redist (DEV)
   • Adobe Acrobat reader (PDF čitač)
   • Libre Office / Microsoft Office (Ovisno o licenci, ako posjedujete MSO )
   • Google drive (google oblak zajedno s google dokument aplikacijom - 15gb)
   • Mega (kriptiran i siguran oblak za pohranu vaših podataka - 20gb)
   • iTS Ayndesk (program za udaljenu podršku)
   • Glary utilities (sustav samoodržavanja) + licenca
   • iTS modifikacije sustava (uključuje posebne prepravke i optimizacije za registar operativnog sustava)
  • 3mj RTS basic (vrijednost 15€)

  Kako radi iTS Advance?

  iTS Advance radi tako da instalira operativni sustav Windows 10/11 i sve potrebne upravljačke programe (driveri) kako bi se osigurala glatka i učinkovita funkcionalnost vašeg računala. 

  Nakon toga, programski inženjeri iTS tima će vršiti optimizaciju vašeg sustava, pomoću specijaliziranih alata i prepravki registra, koje će poboljšati performanse i brzinu rada vašeg računala.

  Dodatno, iTS Advance uključuje antivirusnu zaštitu, koja će osigurati da vaše računalo bude zaštićeno od svih mogućih prijetnji na internetu. 

  Glary Utilities, program za samoodržavanje sustava, omogućit će vam da redovito održavate svoje računalo, čišćenjem nepotrebnih datoteka, popravkom oštećenih datoteka i optimizacijom registra.

  Nadalje, s iTS Advance paketom dobivate i MEGA cloud rješenje za sigurno pohranjivanje vaših podataka u oblak. To vam omogućuje da oslobodite prostor na tvrdom disku i sigurno pohranite sve svoje datoteke i dokumente na sigurno mjesto, koje će biti dostupno s bilo kojeg uređaja s internetskom vezom.

  Kako se koristi iTS Advance?

  iTS Advance je vrlo jednostavan za korištenje. Nakon instalacije iTS tim će vam dati upute o tome kako ga koristiti. Kako bi se osigurala najbolja moguća podrška, iTS tim je uvijek dostupan za bilo kakva pitanja ili problemima koji se mogu pojaviti.

  Zašto izabrati iTS Advance?

  iTS Advance je sveobuhvatno rješenje koje će vaše računalo održati u optimalnom stanju. Svakodnevna upotreba računala može dovesti do usporavanja, pada performansi i problema s virusima. iTS Advance se brine o svemu tome za vas, čineći vašu računalnu upotrebu bržom, sigurnijom i pouzdanijom. 

  Uz iTS Advance, možete biti sigurni da će vaše računalo raditi glatko i bez problema.

  Svi programi i usluge koje dobivate s iTS Advance su stručno odabrani i testirani kako bi osigurali najbolju moguću funkcionalnost i sigurnost vašeg računala. iTS tim ima dugogodišnje iskustvo u području računalnih sustava i tehnologije, a svi članovi tima su stručnjaci u svojim područjima.

  Dodatno, uz iTS Advance, dobivate i vrhunsku podršku i uslugu. iTS tim je uvijek dostupan za pomoć i savjete, i rado će odgovoriti na sva vaša pitanja.

  Česta pitanja o iTS Advance

  1. Mogu li koristiti iTS Advance na Mac računalima? 
   Ne, iTS Advance je namijenjen za Windows računala.

  2. Koliko dugo traje instalacija iTS Advance? 
   Instalacija iTS Advance obično traje nekoliko sati, ovisno o brzini vašeg računala i internet veze.

  3. Što se događa ako se moje računalo pokvari dok koristim iTS Advance? 
   Ako se vaše računalo pokvari dok koristite iTS Advance, iTS tim će vam pružiti profesionalnu podršku i pomoć pri rješavanju problema.

  4. Mogu li koristiti svoj antivirusni program s iTS Advance? 
   Da, iako je osnovni Windows defender odlična zaštita preporuka iTS servisa je instalacija plaćenog antivirusnog programa no to je ovisno o budžetu svakog klijenta te se naknadno uz pomoć iTS tehničara mogu ugovoriti licence za profesionalnu AV zaštitu.