. . .

Usluga Glazbeni instrumenti je specijalizirana usluga izrade web stranica namijenjena za potrebe trgovine s glazbenim instrumentima. Ova usluga vam omogućuje da stvorite profesionalnu i funkcionalnu web stranicu koja će biti vaš virtualni katalog proizvoda, te će pomoći u promociji i povećanju posjećenosti vaše trgovine.


320 
  • Dostava:  
  • Politika Povrata: Naša politika povrata omogućava klijentima povrat novca za neispravne usluge koje nisu bile isporučene ili su bile isporučene u neispravnom stanju, u roku od 7 dana od datuma kupovine. Klijent mora prijaviti želju za povrat novca putem e-maila ili telefonskog poziva našem timu za podršku i dostaviti dokaz o neispravnosti usluge. Povrat novca će biti izvršen u roku od 7 radnih dana i izvršit će se na isti način na koji je kupovina izvršena. Ukoliko klijent odustane od usluge, povrat novca će biti izvršen u skladu s tim. Povrat novca nije moguć za besplatne usluge ili usluge dio posebnih promocija ili ponuda.

Saznaj više


Web stranica će sadržavati katalog proizvoda koji se mogu pretraživati po različitim kriterijima, kao što su vrsta instrumenta, proizvođač, cijena, itd. Korisnici će također imati mogućnost da pregledaju proizvode i naruče ih online, te da prate status svoje narudžbe i primaju obavijesti o novim proizvodima i promocijama.

Stranica će također sadržavati informacije o radnom vremenu trgovine, kontakt podatke, lokaciju i druge relevantne informacije, kao što su opcije dostave, opcije za kupnju na rate, ili specijalni događaji ili ponude.

Usluga Glazbeni instrumenti će također uključivati opcije za pregled stanja zaliha i upravljanje proizvodima te opcije za izvještavanje i analizu prodaje. Uz to, omogućit će i opcije za upravljanje kupcima i narudžbama.

Ova usluga je prilagođena za potrebe trgovine s glazbenim instrumentima i dizajnirana je da bude jednostavna za korištenje, te će biti prilagođena vašim specifičnim potrebama i zahtjevima. Platforma će biti optimizirana za SEO i prilagođena za mobilne uređaje, kako bi se osiguralo da vaša web stranica bude dostupna i pregledna na svim uređajima.