Usluga izrade web stranice foruma je idealna za sve one koji žele stvoriti mjesto za raspravu i dijeljenje informacija s drugim ljudima. Forum web stranica omogućuje korisnicima da stvaraju teme, raspravljaju o određenim temama i dijele svoja mišljenja s drugim korisnicima. Ova usluga uključuje dizajn i izradu forum web stranice te podešavanje različitih opcija, poput kategorija i podkategorija, mogućnosti moderiranja i sigurnosti. Forum web stranica može biti korisna za razne industrije, poput tehnologije, obrazovanja, zabave i mnogih drugih. Ako želite stvoriti mjesto za raspravu i dijeljenje informacija s drugim ljudima, usluga izrade web stranice foruma je idealna za vas.


250 


  Saznaj više


  Forumska web stranica je mjesto gdje se korisnici mogu komunicirati putem različitih tema i podforumima. 

  Ona obično sadrži veliki broj kategorija i podkategorija, kao i opciju za pretraživanje kako bi korisnici mogli lako pronaći ono što ih zanima. Forum web stranice su popularne zbog svoje interaktivnosti i omogućuju korisnicima da razmijene informacije, savjete i mišljenja s drugim ljudima koji se bave sličnim temama. 

  Ova vrsta web stranice je idealna za kreiranje zajednice i razmjenu ideja, te je često korištena u industriji, obrazovanju i drugim sferama. 

  Da bi forum web stranica bila uspješna, potrebno je imati aktivnu i posvećenu administrativnu ekipu koja će održavati red i pratiti diskusije kako bi se osiguralo da se pravila foruma poštuju.

  Forum stranica je odličan način da se stvori zajednica koja će se razmjenjivati informacijama, savjetima i rješenjima. To je također odlično mjesto za kreiranje i održavanje veze s vašim korisnicima i potencijalnim klijentima.

  Da bi se forum stranica uspješno implementirala, potrebno je osigurati redovito ažuriranje i moderiranje tema i odgovora, te osigurati da se svi korisnici pridržavaju pravila foruma. Potrebno je također osigurati da se forum stranica održava u dobrom stanju i da se ispravljaju eventualni problemi koji se pojave.

  Usluga izrade i administracije forum stranica je namijenjena za one koji žele imati mjesto za razmjenu informacija, razgovor i dijeljenje znanja s drugim korisnicima. Ova usluga uključuje izradu forum stranice sa više podforuma i opcijama za kreiranje tema i odgovora, te mogućnosti za dodavanje slika i privitaka.

  U ovaj paket je uključeno i obnavlja se svaku godinu : 

  • 15GB bandwidth stranice
  • 30GB pohrane na serveru 
  • 1,000 Mailing List poruka
  • 2 mail adresa  
  • 1 dodatnih jezika stranice
  • 50 mjesečnih narudžbi 
  • SEO ADVANCE

  Kupi zajedno


  Cijena Paketa: 0
   250
   200