Usluga Dizajn prostora je specijalizirana usluga izrade web stranica koja je namijenjena za potrebe salona za unutarnje i vanjsko uređenje. Ova usluga omogućuje vam da stvorite profesionalnu i funkcionalnu web stranicu koja će poslužiti kao vaš virtualni portfolio, te će pomoći u promociji i povećanju posjećenosti vašeg salona.


375 


Saznaj više


Web stranica će sadržavati galeriju radova koja će prikazivati vaše projekte, organizirane po kategorijama kao što su kuće, stanovi, uredi i slično. Korisnici će imati mogućnost pregledati projekte i dobiti više informacija o tim projektima, kao i o korištenim materijalima i cijenama.

Stranica će također sadržavati informacije o radnom vremenu salona, kontakt podatke, lokaciju i druge relevantne informacije, kao što su usluge koje pružate, kao što su dizajn interijera, arhitektonski projekti, namještaj, izbor boja i materijala, konsultacije i slično. Također će biti dostupne informacije o timu, te će se moći pregledati i reference i portfolia svakog člana tima.

Stranica će također imati opciju za online rezervaciju konsultacije sa dizajnerom ili arhitektom, te će biti integrirana sa popularnim platnim gateway-ima, kao što su PayPal i Stripe. Time će se olakšati proces rezervacije i narudžbe za klijente, te se povećati učinkovitost rada salona.

Web stranica će biti dizajnirana da se prilagodi specifičnim potrebama klijenata, te će sadržavati informacije o certifikatima, licencama i referenci salona te kontakt formu za brzu i efikasnu komunikaciju sa klijentima.

Ova usluga je prilagođena za potrebe salona za unutarnje i vanjsko uređenje i dizajnirana je da bude jednostavna za korištenje te će biti prilagođena vašim specifičnim potrebama i zahtjevima. Platforma će biti optimizirana za SEO i prilagođena za mobilne uređaje, kako bi se osiguralo da vaša web stranica bude dostupna i pregledna na svim uređajima.