. . .

Usluga Dizajn prostora je specijalizirana usluga izrade web stranica koja je namijenjena za potrebe salona za unutarnje i vanjsko uređenje. Ova usluga omogućuje vam da stvorite profesionalnu i funkcionalnu web stranicu koja će poslužiti kao vaš virtualni portfolio, te će pomoći u promociji i povećanju posjećenosti vašeg salona.


375 
  • Dostava:  
  • Politika Povrata: Naša politika povrata omogućava klijentima povrat novca za neispravne usluge koje nisu bile isporučene ili su bile isporučene u neispravnom stanju, u roku od 7 dana od datuma kupovine. Klijent mora prijaviti želju za povrat novca putem e-maila ili telefonskog poziva našem timu za podršku i dostaviti dokaz o neispravnosti usluge. Povrat novca će biti izvršen u roku od 7 radnih dana i izvršit će se na isti način na koji je kupovina izvršena. Ukoliko klijent odustane od usluge, povrat novca će biti izvršen u skladu s tim. Povrat novca nije moguć za besplatne usluge ili usluge dio posebnih promocija ili ponuda.

Saznaj više


Web stranica će sadržavati galeriju radova koja će prikazivati vaše projekte, organizirane po kategorijama kao što su kuće, stanovi, uredi i slično. Korisnici će imati mogućnost pregledati projekte i dobiti više informacija o tim projektima, kao i o korištenim materijalima i cijenama.

Stranica će također sadržavati informacije o radnom vremenu salona, kontakt podatke, lokaciju i druge relevantne informacije, kao što su usluge koje pružate, kao što su dizajn interijera, arhitektonski projekti, namještaj, izbor boja i materijala, konsultacije i slično. Također će biti dostupne informacije o timu, te će se moći pregledati i reference i portfolia svakog člana tima.

Stranica će također imati opciju za online rezervaciju konsultacije sa dizajnerom ili arhitektom, te će biti integrirana sa popularnim platnim gateway-ima, kao što su PayPal i Stripe. Time će se olakšati proces rezervacije i narudžbe za klijente, te se povećati učinkovitost rada salona.

Web stranica će biti dizajnirana da se prilagodi specifičnim potrebama klijenata, te će sadržavati informacije o certifikatima, licencama i referenci salona te kontakt formu za brzu i efikasnu komunikaciju sa klijentima.

Ova usluga je prilagođena za potrebe salona za unutarnje i vanjsko uređenje i dizajnirana je da bude jednostavna za korištenje te će biti prilagođena vašim specifičnim potrebama i zahtjevima. Platforma će biti optimizirana za SEO i prilagođena za mobilne uređaje, kako bi se osiguralo da vaša web stranica bude dostupna i pregledna na svim uređajima.