. . .

Usluga Bicikl je specijalizirana usluga izrade web stranica namijenjena potrebama radionice za popravak bicikala. Ova usluga vam omogućuje da stvorite profesionalnu i funkcionalnu web stranicu koja će biti vaš virtualni katalog usluga, te će pomoći u promociji i povećanju posjećenosti vaše radionice.


250 

Saznaj više


Naš tim stručnjaka će raditi sa vama kako bi razumio vaše potrebe i zahtjeve, te će vam ponuditi personalizirano rješenje za vašu radionicu.

Web stranica će sadržavati katalog usluga koji se mogu pretraživati po različitim kriterijima, kao što su vrsta popravka, cijena, itd. Korisnici će također imati mogućnost da pregledaju usluge i rezerviraju termin za popravak bicikla online, te da prate status svoje narudžbe i primaju obavijesti o novim uslugama i promocijama.

Stranica će također sadržavati informacije o radnom vremenu radionice, kontakt podatke, lokaciju i druge relevantne informacije, kao što su opcije dostave, opcije za grupne popravke, ili specijalni događaji ili ponude.

Usluga Bicikle će također uključivati održavanje i ažuriranje web stranice, te će vam pružiti podršku u slučaju problema ili pitanja.

Ova usluga je prilagođena za potrebe radionice za popravak bicikala i dizajnirana je da bude jednostavna za korištenje, te će biti prilagođena vašim specifičnim potrebama i zahtjevima. Platforma će biti optimizirana za SEO i prilagođena za mobilne uređaje, kako bi se osiguralo da vaša web stranica bude dostupna i pregledna na svim uređajima, te će biti prilagođena za pristupačnost, tako da će biti dostupna i korisnicima s invaliditetom.

Pored toga, Usluga Bicikle će također uključivati i opciju za online naručivanje dijelova ili opreme, te će biti integrirana sa popularnim platnim gateaway-ima, kao što su PayPal i Stripe. Time će se olakšati proces rezervacije i narudžbe za klijente, te se povećati učinkovitost rada radionice.

Kupi zajedno


Cijena Paketa: 0
 250
 200