Usluga Biblioteka je specijalizirana usluga izrade web stranica namijenjena za potrebe malih biblioteka ili knjižnica. Ova usluga vam omogućuje da stvorite profesionalnu i funkcionalnu web stranicu koja će biti vaša virtualna knjižnica, te će pomoći u promociji i povećanju posjećenosti vaše knjižnice.


300 


Saznaj više


Naš tim stručnjaka će raditi sa vama kako bi razumio vaše potrebe i zahtjeve, te će vam ponuditi personalizirano rješenje za vašu knjižnicu.

Web stranica će sadržavati katalog knjiga koji se može pretraživati po različitim kriterijima, kao što su autor, žanr, ključne riječi, itd. Korisnici će također imati mogućnost kupnje knjige online, te primati obavijesti o novim knjigama i događajima u knjižnici.

Stranica će također sadržavati informacije o radnom vremenu knjižnice, kontakt podatke, lokaciju i druge relevantne informacije.

Ova usluga je prilagođena za potrebe malih biblioteka i knjižnica te je dizajnirana da bude jednostavna za korištenje, te će biti prilagođena vašim specifičnim potrebama i zahtjevima.

Na web stranici će se nalaziti i opcija za online članstvo, gdje članovi mogu pregledavati svoj profil, historiju posudbe, te pregledavati i kupovati knjige. Također će biti mogućnost plaćanja članarine online.

Biblio platforma će biti prilagođena za SEO i optimizirana za mobilne uređaje, te će biti prilagođena za pristupačnost, tako da će biti dostupna i korisnicima s invaliditetom.

Naš tim će biti tu da vam pomogne u svakom koraku procesa izrade web stranice, od dizajna do implementacije i održavanja, te će raditi sa vama kako bi se osiguralo da vaša web stranica bude jedinstvena i da odgovara vašim potrebama.


U ovaj paket je uključeno i obnavlja se svaku godinu : 

  • 15GB bandwidth stranice
  • 30GB pohrane na serveru 
  • 1,000 Mailing List poruka
  • 2 mail adresa  
  • 1 dodatan jezik stranice
  • 50 mjesečnih narudžbi 
  • SEO ADVANCE