Web stranica za apartmane je jednostavna web stranica koja je namijenjena za promoviranje i rezervaciju apartmana. Može sadržavati podstranice s opisom svakog pojedinog apartmana, galerijom fotografija, informacijama o lokaciji i dostupnosti te obrazcem za rezervaciju. Također, moguće je dodati podstranice s općim informacijama o lokaciji te o mogućnostima za rekreaciju i izlete u blizini. Cilj ove web stranice je ponuditi jednostavan način za potencijalnim gostima da pronađu i rezerviraju odgovarajući apartman, te promovirati Vaše poslovanje.


350 


  Saznaj više


  Web stranica namijenjena za rezervaciju apartmana je jednostavna web stranica koja pruža mogućnost rezervacije apartmana za vaš odmor. Na web stranici se nalaze detalji o raspoloživosti apartmana, lokaciji, sadržaju apartmana i cijenama.

  Korisnici mogu lako pretraživati i rezervirati apartmane putem filtara za lokaciju, datum dolaska i odlaska te broj osoba. Također, postoji opcija za online plaćanje i mogućnost kontaktiranja vlasnika apartmana putem obrasca za upit ili telefonskog poziva.

  Ukoliko ste vlasnik apartmana, ova web stranica također pruža mogućnost upravljanja vašim apartmanima, uključujući dodavanje novih apartmana, promjenu cijena i raspoloživosti te praćenje rezervacija.

  Ukoliko tražite udoban i jednostavan način za rezervaciju apartmana za vaš odmor ili želite ponuditi svoj apartman korisnicima, ova web stranica je idealna opcija.


  U ovaj paket je uključeno i obnavlja se svaku godinu : 

  • 15GB bandwidth stranice
  • 30GB pohrane na serveru 
  • 1,000 Mailing List poruka
  • 2 mail adresa  
  • 1 dodatnih jezika stranice
  • 50 mjesečnih narudžbi 
  • SEO ADVANCE
  Naravno , no to je dodatna usluga te nju dogovaramo sastankom o stranici.